Πώς χρησιμοποιείται το serum; Το χρειάζεσαι; Πρέπει να έχει υαλουρονικό οξύ; – Shape.gr

Πώς χρησιμοποιείται το serum; Το χρειάζεσαι; Πρέπει να έχει υαλουρονικό οξύ; - Shape.gr

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

H beauty editor εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το must-have προϊόν περιποίησης. Πώς χρησιμοποιείται το serum αλλά και ποιο είναι το ιδανικό για σένα;

«Xρειάζεται όντως το serum ή βγήκε απλώς για να πωλούνται περισσότερα προϊόντα;»
«Bεβαίως και χρειάζεται. Μια κρέμα προσώπου περιέχει το πολύ 10 έως 15% ενεργά συστατικά, αλλιώς γίνεται υπερβολικά ρευστή» εξηγεί ο δερματολόγος Jean-Louis Sebagh, ιδιοκτήτης κλινικών αντιγήρανσης στο Λονδίνο και το Παρίσι. «Συνεπώς, πρέπει να προσθέσεις ένα serum το οποίο θα ανεβάσει στο 95% την ποσόστωση των ωφέλιμων συστατικών στην επιδερμίδα σου, καθώς οι συγκεκριμένες φόρμουλες δρουν πιο βαθιά στην καρδιά των κυττάρων».
Αυτά τα θαυματουργά προϊόντα δείχνουν να αποτελούν τη μοναδική αποτελεσματική λύση σε προβλήματα της επιδερμίδας, όπως η μελαγχρωμία, η αφυδάτωση και η γήρανση. «Αναμειγνύοντας ή συνδυάζοντας ένα serum μαζί με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς στο δέρμα σου, προσφέρεις αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη το πρόσωπό σου σε καθημερινή βάση: νεανική ισχύ. Ειδικά αν έχεις την υπομονή να περιμένεις 28 ημέρες, χρονικό διάστημα που χρειάζονται τα κύτταρα για να ανανεωθούν» επισημαίνει ο δερματολόγος.

Διάβασε επίσης: 6 σέρουμ αντιγήρανσης που θα μισήσουν οι ρυτίδες σου
«Δε φορτώνεται υπερβολικά η επιδερμίδα μου όταν χρησιμοποιώ ορό, κρέμα ημέρας και αντηλιακό;»
«Πράγματι, μπορεί η ταυτόχρονη χρήση τόσων προϊόντων καθημερινά να είναι υπερβολική για την επιδερμίδα και μάλιστα αν είναι λιπαρή, μεικτή ή με ακμή να της δημιουργήσει προβλήματα, π.χ. να φράζουν πιο εύκολα οι πόροι και να εντείνονται τα μαύρα στίγματα» αναφέρει ο κορυφαίος δερματολόγος Ηoward Murad. Με τα σύγχρονα προϊόντα, όμως, έχεις εναλλακτικές λύσεις. Τους καλοκαιρινούς μήνες απόφυγε να χρησιμοποιείς πολύ πλούσιες ενυδατικές κρέμες που κάνουν το δέρμα να ασφυκτιά και χρησιμοποίησε ένα serum με υαλουρονικό οξύ, ceramides ή γλυκερίνη, συστατικά γνωστά για τις πλούσιες και δραστικές ενυδατικές τους ιδιότητες. Αμέσως μετά και αφού ο ορός έχει απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα σου, μπορείς να εφαρμόσεις το αντηλιακό σου.
«Ενδείκνυται για την περιοχή των ματιών;»
Το δέρμα εκεί είναι πολύ λεπτό και εξαιρετικά ευαίσθητο. Συνήθως η εφαρμογή ενός ορού που περιέχει ουσίες οι οποίες μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ερεθισμό, για παράδειγμα μεγάλη ποσότητα ρετινόλης, θεωρείται απαγορευτική για τη συγκεκριμένη ζώνη. Σε περίπτωση που κάποιο serum είναι ακίνδυνο για τέτοια χρήση, τότε αυτό θα αναγράφεται στη συσκευασία του….

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: shape.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: