Πώς θα ήταν ο Ερμής στον Ζυγό σαν… άνθρωπος;

Πώς θα ήταν ο Ερμής στον Ζυγό σαν... άνθρωπος;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Ερμής στον Ζυγό, ποια θα ήταν η στάση του, ποια η συμπεριφορά και ο τρόπος που σκέπτεται και ιδού που καταλήξαμε!
Ο Ερμής στον Ζυγό, δεν είναι μόνο διπλωμάτης… … είναι και καλός μαζόχας! Ο Ζυγός, αλλά κι ο Ερμής -κατά συνέπεια- σε αυτή τη θέση, φημίζεται για την διπλωματία του, για το πόσο λεπτός και… καλούλης είναι, που δεν θέλει να χαλάσει ισορροπίες, καρδιές, φιλίες, νιρβάνες και τα λοιπά και λοιπά. Ζαχαρώνει τα λογάκια, φροντίζει να μαζεύει τις λάσπες που πετάνε τα υπόλοιπα ζώδια μεταξύ τους κι αφού πλακωθούν όλοι με όλους, προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει.
Γεμάτος αβρότητα, σχεδόν πάντα πατάει στις μύτες των ποδιών του, μαζοχιστικά δε, δεν καταφέρνει να πει σχεδόν ποτέ, αυτό που έχει στο μυαλό του, στην άκρη της γλώσσας του βρε αδελφέ, αλλά προτιμάει να το καταπιεί, ακόμα κι αν ουρλιάζει από μέσα του.
Θα παίξει το δικηγόρο του Διαβόλου, όχι γιατί παίρνει μίζες από τον τελευταίο, αλλά γιατί κάθε εγκεφαλικό παιχνίδι του τύπου “έλα να βρούμε το λάθος στο επιχείρημα σου” τον εξιτάρει πολύ. Επίσης, αυτό τον κάνει σπαστικό πολλές φορές, αλλά καρφί δεν του καίγεται, έχει τον τρόπο να σε τουμπάρει πάλι και να σε ξαναφέρει με τα νερά του. Αν πάλι, σε χάσει από ‘’πελάτη’’, ή εισπράξει μερικές φάπες, δε θα αναλογιστεί τι πήγε στραβά, αφού, από ‘’πελάτες’’, ο κόσμος γεμάτος. Όσο για τις φάπες, ε, είναι κίνδυνος του επαγγέλματος…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: