Πώς θα καθαρίσετε παιχνίδια του παιδιού, το καθισματάκι αυτοκινήτου, τα μπιμπερό κ.ά.

Πώς θα καθαρίσετε παιχνίδια του παιδιού, το καθισματάκι αυτοκινήτου, τα μπιμπερό κ.ά.

Τα βιβλία για γονείς ποτέ δεν αναφέρουν πόσο ακατάστατα μπορούν να γίνουν να τα παιδιά. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε βρώμικο καρότσι, καθισματάκι αυτοκινήτου, βρωμερά λούτρινα παιχνίδια, τάπερ και άλλα πολλά, ορίστε η βοήθεια που θέλετε.
Τι κάνουν οι απανταχού γονείς; Πώς θα καθαρίζουν τις βρωμιές που δημιουργούν τα παιδιά τους; Να μερικά τρικ για να τα βγάλετε πέρα με δύσκολους λεκέδες. Από λάσπες και μαρκαδόρους μέχρι κακάκια και ξεραμένους εμετούς.

Photo by Brett Jordan on Unsplash

Πώς θα καθαρίσετε τα παιχνίδια μπάνιου
Το νερό που μένει και λιμνάζει μέσα στα πλαστικά παιχνίδια, γίνεται βρωμερό και αηδιαστικό. Για να καθαρίσετε τα παιχνίδια αυτό, αρκεί να τα βυθίσετε σε μια λεκάνη με νερό που θα έχετε προσθέσει λίγη χλωρίνη. Αφήστε τα για δέκα λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε τα καλά και στεγνώστε τα.
Πώς θα καθαρίσετε τα λούτρινα παιχνίδια
Αυτά τα παιχνίδια είναι συνήθως τα αγαπημένα των παιδιών. Μάλιστα αντιλαμβάνεται κανείς αν είναι βρώμικα είτε από το θαμπό τους χρώμα, είτε επειδή φαίνεται επάνω ο ξεραμένος εμετός. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να καθαρίσετε τα παιχνίδια που τα παιδιά δεν αποχωρίζονται από την αγκαλιά τους;
Βάλτε τα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη, δέστε τη καλά και βάλτε τα λούτρινα στο πλυντήριο να πλυθούν. Επιλέξτε το πρόγραμμα για μάλλινα ή ευαίσθητα ρούχα. Για να τα κάνετε πάλι αφράτα, όπως είναι μέσα στη μαξιλαροθήκη βάλτε τα στο στεγνωτήριο στο ελαφρύ πρόγραμμα. Αν πάλι δεν έχετε στεγνωτήριο, αφήστε τα να στεγνώσουν στην απλώστρα. Πριν τα δώσετε στα παιδιά χτενίστε τα με μια απαλή βούρτσα.

Αν φοβόσαστε να πλύνετε τα λούτρινα των παιδιών σας στο πλυντήριο, μπορείτε να τα πλύνετε στο χέρι.
Προσθέστε σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό μια κούπα ξύδι. Αφήστε τα για μερικά λεπτά. Πλύντε τα με λίγο απορρυπαντικό, ξεβγάλτε και αφήστε τα να στεγνώσουν στην απλώστρα. Μην αφήνετε το ξίδι επάνω στα παιχνίδια. Πρέπει να το ξεβγάζετε καλά.

Photo by Katie Emslie on Unsplash
Πώς θα καθαρίσετε τις τσάντες κολατσιού
Από τη στιγμή που θα αδειάσετε την τσάντα, περάστε τη εσωτερικά με ένα βρεγμένο πανάκι. Αν πάλι η βρωμιά είναι επίμονη, βάλτε το τσαντάκι ανοιχτό και ανάποδα στο πλυντήριο πιάτων. Θα καθαρίσει καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Αφήστε τη να στεγνώσει και είναι έτοιμη προς χρήση.
Πώς θα καθαρίσετε κύπελα και μπιμπερό
Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό που θα έχετε προσθέσει μέσα, υγρό πιάτων.
Με ένα βουρτσάκι που έχετε για να καθαρίζετε τα καλαμάκια πολλαπλής χρήσης, καθαρίστε όλα τα σημεία που το σφουγγάρι δεν φτάνει.
Ξεπλύνετε καλά και βάλτε τα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: