Πού τρώμε το πιο νόστιμο, οικονομικό και “value for money” brunch στην Αθήνα;

Πού τρώμε το πιο νόστιμο, οικονομικό και "value for money" brunch στην Αθήνα;

Μετά το πέρας των γιορτών και ξεκινώντας την καινούρια χρονιά, όλοι μας έχουμε ξοδέψει αρκετά λεφτά σε δώρα, τραπέζια, φαγητό και στολισμούς, με αποτέλεσμα να “μαζευόμαστε” και να προσπαθούμε να κάνουμε λίγη οικονομία. Επειδή, όμως, η οικονομία δεν είναι συνώνυμο της στέρησης, ψάχνουμε πάντα οικονομικές και όμορφες λύσεις για να μην χάνουμε τη βόλτα ή την έξοδό μας. Σήμερα, υψώνοντας το ανάστημά μας απέναντι στην άποψη που θέλει το brunch να είναι ένα “ακριβό σπορ”, βρήκαμε και σας προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα οικονομικά brunch της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Παρίσι στην Αθήνα: Σε αυτές τις διευθύνσεις γνωρίζουν καλά την τέχνη του κρουασάν12.09.2018


Bel Rey

Μία αγαπημένη μας επιλογή για νόστιμο και οικονομικό brunch είναι το Bel Rey στο Κουκάκι. Ένα φιλόξενο γωνιακό μαγαζί με ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης σε ιδιαιέτερα προσιτές τιμές. Ενδεικτικά, το Croque Madame -μία από τις πιο χαρακτηριστικές brunch επιλογές- κοστίζει 5,50€, ενώ τα burgers του μαγαζιού -που είναι τα πιο ακριβά του πιάτα- είναι στα 7-7,50€. Συνδυάζοντας κάποια από τις brunch επιλογές με καφέ ή χυμό, το badget παραμένει κάτω από τα 10€.

Διεύθυνση: Φαλήρου 88, Αθήνα 11741
Τηλέφωνο: 2130326450

Hippy Hippo

Παραμένουμε στο Κουκάκι και πηγαίνουμε σε ένα από τα πιο στιλάτα brunchάδικα της Αθήνας, το Hippy Hippo. Πλούσιες, γευστικές επιλογές brunch σε προσιτές τιμές. Δική μας αγαπημένη πρόταση (που έχoυν κατακτήσει το Instagram με τη “φωτογένειά” τους) τα mini choco pancakes, στα 7€ μαζί με κάποιον καφέ, χυμό ή ρόφημα. Οι περισσότεροι συνδυασμοί brunch και ροφήματος θα σας βγουν λιγότερο από 12€.

Διεύθυνση: Αναστασίου Ζίννη 37, Αθήνα 11741
Τηλέφωνο: 2114183649

My Hood

Αλλάζοντας περιοχή, αλλά επιμένοντας στην αναζήτηση των οικονομικών brunch προορισμών, φτάνουμε στην Πανόρμου και το My Hood. Γευστικές προτάσεις με στυλ και τιμές που μας δίνουν έναν ακόμα λόγο για να επισκεφθούμε το μαγαζί. Και για να δώσουμε και μια μικρή γεύση από το μενού, το egg croissant (ανοιχτό κρουασάν βουτύρου με scrambled eggs, γαλοπούλα και philadelphia) είναι στα 5,90€, τα salmon poached eggs στα 6,80€ και τα salty pancakes στα 7,50€, ενώ όλα τα υπόλοιπα κρουασάν του μαγαζιού, με οποιαδήποτε γέμιση γλυκιά ή αλμυρή κάνουν 2,5€ με 3,5€. Τα pancakes του μαγαζιού δεν ξεφεύγουν από το πλαίσιο των καλών τιμών που προαναφέρθηκαν, με τιμή περίπου 5€.

Διεύθυνση: Πανόρμου 16, Αθήνα 11523
Τηλέφωνο: 2106401383

New York Sandwiches

Φυσικά, ανάμεσα στα brunch που αναφέρουμε, δεν γίνεται να μην μιλήσουμε για το american style brunch του New York Sandwiches. Οικονομικές προτάσεις, κυρίως αλμυρές, με βασικό πρωταγωνιστή του μενού τα αυγά, περιμένουν όποιον επιλέξει το συγκεκριμένο…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: