Πράσινα υγρά καύσιμα: Το μέλλον είναι εδώ

Πράσινα υγρά καύσιμα: Το μέλλον είναι εδώ

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Τις πολλαπλές χρήσεις και προοπτικές των πράσινων υγρών καυσίμων, τις προκλήσεις που προκύπτουν καθώς και τον ρόλο που θα κληθούν να διαδραματίσουν τα πράσινα υγρά καύσιμα στην ενεργειακή μετάβαση – ιδιαίτερα στη Βιομηχανία και τις Μεταφορές – εξέτασε το διήμερο διαδικτυακό συνέδριο “Green Liquid Fuels of the Future” που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) την προηγούμενη εβδομάδα (11 και 12 Φεβρουαρίου 2021) με Κύριο Χορηγό την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

Στο συνέδριο, σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό συζήτησαν πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων αναφορικά με τα υγρά καύσιμα. Aπό το πολιτικό πλαίσιο, όπως αυτό τίθεται χάρη στο ευρωπαϊκό Green Deal και στους στόχους για κλιματική ουδετερότητα μέχρι το 2050 έως την απανθρακοποίηση της Βιομηχανίας και από τον μετασχηματισμό των οδικών μεταφορών έως το ενεργειακό – και όχι μόνο – μέλλον της ναυτιλίας και των αερομεταφορών, οι ομιλητές του Συνεδρίου κατόρθωσαν να δώσουν μία εξαιρετικά σφαιρική εικόνα σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τα ενεργειακά καύσιμα και το δυναμικό περιβάλλον που διαμορφώνεται. 

Το συνέδριο χαιρέτισαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Σκρέκας και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), Γιώργος Στασινός, ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν ο Επικεφαλής Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Ενέργειας, Κλίματος και Κυκλικής Οικονομίας, Δρ. Γιώργος Κρεμλής αλλά και ο αρμόδιος Υφυπουργός για θέματα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ακόμη, στο συνέδριο τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι μερικών από τις σημαντικότερες εταιρείες στην Ελλάδα και παγκοσμίως, από τους κλάδους της Ενέργειας, της Βιομηχανίας, των Οδικών και Εναέριων Μεταφορών και της Ναυτιλίας. Σε αυτές συγκαταλέγονται οι BP UK, REPSOL, TOTAL, OMV, NESTE και ο κορυφαίος ευρωπαϊκός οργανισμός του κλάδου, FuelsEurope καθώς και εμβληματικοί ελληνικοί όμιλοι όπως οι Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ,  Aegean Airlines, Motor Oil Hellas και ΕΛΙΝΟΙΛ. 

Κοινό σημείο μεταξύ των τοποθετήσεων του συνόλου των ομιλητών υπήρξε ότι τα πράσινα υγρά καύσιμα δεν αποτελούν απλώς θέμα μιας μελλοντικής συζήτησης, αλλά αφορούν στο σήμερα, καθώς θεωρούνται απαραίτητα για τη μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έως το 2050, όπως προβλέπεται από τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα καύσιμα νέου τύπου διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στην απανθρακοποίηση της βιομηχανικής παραγωγής,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: