Πρίγκιπας Χάρι: Ανεπιθύμητος στη στέψη | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Χάρι και Γουίλιαμ ικέτευαν τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Ο Πρίγκιπας Χάρι δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στη στέψη του πατέρα του τον Μάιο μετά και την επίθεση που εξαπολύει ο πρώτος μέσα από την αυτοβιογραφία του «Spare».

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: «Τρολάρει» τη μοναρχία μαζί με τον Τομ Χανκς σε νέα του συνέντευξη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, πηγή με γνώση στο ζήτημα αναφέρει πως: «Η οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν μια δικαιολογία για να μην παρευρεθούν»

Φυσικά, δεν είναι ακόμα σαφές αν ο Κάρολος προσκαλέσει τον μικρότερο γιό του στην στέψη του ούτε αν φυσικά ο Χάρι δεχτεί μια τέτοια πρόσκληση.

Ο Δούκας του Σάσσεξ εξαπέλυσε ένα μπαράζ εμφανίσεων στα αμερικανικά ΜΜΕ, αλλά και ένα μπαράζ επιθέσεων κατά της βασιλικής οικογένειας, για να προωθήσει τα best seller απομνημονεύματά του, με τίτλο Spare (Ρεζέρβα).

Μέχρι σήμερα, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραστεί στην τελετή για τη στέψη του πατέρα του. 

Ο Δούκας του Σάσσεξ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε» όταν ρωτήθηκε αν παραστεί στη στέψη του πατέρα το Μάιο.

Η οικογένεια του Χάρι φέρεται να έχει αιφνιδιαστεί και πληγωθεί βαθύτατα από τις λεπτομέρειες για τη ζωή τους που έχει αποκαλύψει μέσα από το βιβλίο αλλά και τις συνεντεύξεις που παραχωρεί στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Πρίγκιπας Χάρι: Ανεπιθύμητος στη στέψη | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: