Πρίγκιπας Χάρι: Κακιά και επικίνδυνη η Καμίλα | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Πρίγκιπας Χάρι: Κακιά και επικίνδυνη η Καμίλα  | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Φωτιές για μία ακόμα φορά άναψε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS το βράδυ της Κυριακής με σκοπό να υπερασπιστεί όσα έχει ήδη γράψει στην αυτοβιογραφία του.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς την οποία χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «κακιά» υποστηρίζοντας ότι «τίποτα από όσα έχω πει για μέλος της οικογένειάς μου, και ειδικά για την μητριά μου, δεν ήταν καυστικό. Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και ήταν εξαιρετικά επώδυνα, κάποια στο παρελθόν, κάποια τώρα».

Η Καμίλα έδινε πληροφορίες στον Τύπο

Εξηγώντας γιατί χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους για την σύζυγο του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, ο Χάρι ανακάλεσε όσα είχε πει η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, για την Καμίλα όταν την είχε αποκαλέσει σε συνέντευξή της το 1995 στο BBC ως «το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της» υποστηρίζοντας ότι αυτή η παραδοχή μετέτρεψε την νυν βασίλισσα σε «κακιά», εξηγώντας ότι γι αυτό«Έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

Με το ίδιο σκεπτικό είπε ότι η επιθυμία της αυτή την καθιστούσε «επικίνδυνη» κατηγορώντας την ότι «αντάλλασσε πληροφορίες» με εκπροσώπους του Τύπου σε μια προσπάθεια να γραφτούν περισσότερες θετικές κριτικές για το πρόσωπό της. Όπως υπονόησε, μάλιστα, οι «επαφές» της με τα μέσα ενημέρωσης θα οδηγούσαν σε «πτώματα στην άκρη του δρόμου».

«Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της την έκανε επικίνδυνη για τις συμμαχίες που σχημάτιζε με τον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προδιάθεση και από τις δύο πλευρές να ανταλλάξουν πληροφορίες. Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία και με την ίδια καθ’ οδόν για να γίνει η βασιλική σύζυγος θα είχαμε πτώματα στον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρι.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι «Αγαπώ τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου. Δεν έχω καμία διάθεση να τους προκαλέσω κακό. Αλλά όσον αφορά τα ταμπλόιντ, ορισμένα μέλη (σ.σ. της βασιλικής οικογένειας) είχαν αποφασίσει να «ξαπλώσουν με τον διάβολο» για να αποκαταστήσουν την εικόνα τους. Αυτή ήταν η επιλογή τους. Αλλά η «κόκκινη γραμμή» για μένα ήρθε όταν αυτή η προσπάθεια έγινε επιβλαβής για εμένα και άλλα μέλη της οικογένειάς μου».

Στο πλαίσιο αυτό υποστήριξε ότι αρκετά μέλη…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: