Πρίγκιπας Χάρι: Το Spiegel επιχειρεί την ψυχολογική ανατομία του | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Πρίγκιπας Χάρι: Το Spiegel επιχειρεί την ψυχολογική ανατομία του | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Την οργή του παλατιού και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο Πρίγκιπας Χάρι με την αυτοβιογραφία του. Αν και κάποια στιγμή σκέφτηκε να ακυρώσει την έκδοση του τελικά προχωρά με αποτέλεσμα να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που δεν το βλέπουν με τόσο καλό μάτι.

Όταν οι τέως Πρίγκιπες προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media

Οι αρθρογράφοι του περιοδικού Spiegel μετά τις αποκαλύψεις που κάνει ο Πρίγκιπας, τον αποκαλούν «αποστάτη» και «αυτοκαταστροφικό». Στο άρθρο αναφέρεται πως «Σε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης, ο πρίγκιπας Χάρι εκτοξεύει κατηγορίες κατά του Οίκου των Ουίνδσορ».

« Η χώρα είναι βαθιά διχασμένη από την οικονομική κρίση »

«Οι επιθέσεις του έπληξαν τη βρετανική βασιλική οικογένεια σε μια δύσκολη στιγμή. Η χώρα είναι βαθιά διχασμένη από την οικονομική κρίση και η βασιλική οικογένεια διαλύεται μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου», αναφέρει το εκτενές δημοσίευμα.

Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα με πολλά ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες σε καλές και κακές στιγμές από την παιδική ηλικία των δύο αδελφών, των γάμων τους και στιγμιότυπα μαζί με τη Ελισάβετ το περιοδικό επιχειρεί μια ψυχολογική ανατομία της προσωπικότητας του πρίγκιπα.

«Ο Χάρι παλεύει με το γεγονός ότι πρέπει να υποχωρεί σε σχέση με τον αδελφό του»

«Ο Χάρι, εκ των υστέρων, αποτελεί σύμβολο οικογενειακής αποτυχίας από την πρώτη στιγμή της ζωής του. Ο γάμος των γονέων του μάλλον τελείωσε με τη γέννησή του. Ο πατέρας του Κάρολος επέστρεψε στην ερωμένη του Καμίλα, την οποία είχε ήδη ερωτευτεί χρόνια πριν από τον γάμο του με την Νταϊάνα… Οι δημόσιες εμφανίσεις του Χάρι ως εφήβου είχαν ενδιαφέρον κυρίως όταν ήταν ντροπιαστικές, και πάντα ήταν.

Φεύγοντας από τη βασιλική οικογένεια, ο Χάρι κατάφερε να γίνει πιο γνωστός από τον διάδοχο του θρόνου, τον αδελφό του Γουίλιαμ… Ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του (Spare) υποδηλώνει ότι ο Χάρι παλεύει με το γεγονός ότι πρέπει να υποχωρεί σε σχέση με τον αδελφό του για το υπόλοιπο της ζωής του…

Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει να αναλύσει την ιστορία του Χάρι έχει πλέον στη διάθεσή του άπειρο υλικό, το οποίο παρείχε ο ίδιος. Ταυτόχρονα, χρειάζεται απόσταση και γνώση άλλων πηγών για να βρεθεί σε αυτό που ο Χάρι αποκαλεί «αλήθεια», μια αλήθεια στην οποία έχουν θέση και άλλες οπτικές γωνίες».

Στο στόχαστρο η Μέγκαν Μαρκλ

Πέρα από τον Πρίγκιπα Χάρι, στο μεγεθυντικό φακό των αρθρογράφων μπαίνουν η προσωπικότητα, οι οικογενειακές καταβολές, το επάγγελμα και η…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: