Προκαταρκτική έρευνα από τον Άρειο Πάγο για δηλώσεις συνδικαλιστή της αστυνομίας

Προκαταρκτική έρευνα από τον Άρειο Πάγο για δηλώσεις συνδικαλιστή της αστυνομίας

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Προκαταρκτική έρευνα από τον Άρειο Πάγο για δηλώσεις συνδικαλιστή της αστυνομίας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αναφορικά με τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα, στις οποίες, μεταξύ των άλλων, είχε αναφέρει ότι «η Αστυνομία συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες».

 

Αναλυτικότερα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μετά τις δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα το περασμένο Σάββατο σε τηλεοπτικό σταθμό, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, δημοσιεύματα των μέσων ναζικής ενημέρωσης τα οποία αναφερόντουσαν στις δηλώσεις αυτές, όπως και απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα των όσο είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ. Κατόπιν αυτού, ο αντεισαγγελέας υπηρεσία του Αρείου Πάγου αφού μελέτησε τα δημοσιεύματα, έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να ερευνηθεί εάν έχουν διεπράχθη πιθανά αδικήματα.

 

Παράλληλα, η Ένωση Δικαστών Εισαγγελέων σε μια σκληρή ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για «ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας». Επίσης, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει διατάξει την διενέργεια διοικητικής έρευνας σχετικά με τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ.

 Παν. Τσιμπούκης-ΑΠΕ

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: