Ρόδος: «Βόμβες» Μαλλιάκα για διαιτησία

Ρόδος: «Βόμβες» Μαλλιάκα για διαιτησία

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόδου Νικήτας Μαλλιάκας έκανε δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόδου, μιλώνας στο SKYRODOS 100.8, έριξε «βόμβες».

Για το αποτέλεσμα του πρόσφατου αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη επεσήμανε: «Θεωρώ ότι δυο ομάδες τους βόλευε να έρθει το παιχνίδι ισόπαλο. Και τον Αστέρα και άλλη μια ομάδα και για τον λόγο αυτό μάλιστα έβαλαν το παιχνίδι τηλεοπτικό. Δεν θα πρέπει να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τη χρονιά που έπεσε η Ρόδος. Φυσικά εμείς δεν θα πέσουμε. Εμείς θα πάμε πολύ πολύ ψηλά. Γιατί πλέον προσέχουμε για να έχουμε».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η άλλη ομάδα που την …βόλευε να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο και πως συνδέεται η τηλεοπτική μετάδοση είπε: «Έχει καμία εμπορική αξία το Αστέρας Βλαχιώτη – Ρόδος σε σχέση ας πούμε με το Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια; Πως ξαφνικά η ΕΡΤ 3 παίρνει μια απόφαση να μεταδώσει εμάς και δεν βάζει το ντέρμπι του βορείου ομίλου που θα είχε και μεγαλύτερη εμπορική αξία; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει υπάλληλος της ΕΡΤ που δουλεύει για την ΠΑΕ Καλαμάτα και είναι ο κ. Σαρελάκος.

Και η Καλαμάτα ήθελε το παιχνίδι τηλεοπτικό για να μπορεί να δει την ομάδα μας. Να κάνει ανάλυση. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αυτή τη στιγμή γίνονται πράγματα που εμείς επειδή ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ομάδα, τα ξέρουμε όλα, τα γνωρίζουμε και τα καταγγέλλουμε. Γνωρίζουμε το όλο το παρασκήνιο και καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Να πω και κάτι ακόμα. Το γκολ της Καλαμάτας το είδατε στο ξεκίνημα του; Όχι απλά υπάρχει φάουλ. Είναι …μήνυση και αυτόφωρο… Να προσέξουν οι κύριοι που θα έρθουν το Σάββατο στη Ρόδο. Το ποτήρι έχει …ξεχειλίσει. Και έχει ξεχειλίσει εδώ και πολλά χρόνια».

Αναφερόμενος γενικότερα στο πρωτάθλημα είπε: «Έχουμε βάλει τους παίκτες να αγωνιστούν μετά από 13 μήνες. Έχουν κάνει προετοιμασία, την έχουμε διακόψει, την ξεκινήσαμε ξανά και τους βάζουμε να παίξουν ξαφνικά και χωρίς φιλικά. Αγώνα με τον αγώνα βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Το ξέραμε με το προπονητή μας ότι αυτό θα συμβεί. Όσοι ξέρουν μπάλα το καταλαβαίνουν. Όσοι δεν ξέρουν μπορούν να λένε τα δικά τους αλλά εμένα δεν με απασχολούν αυτοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο οι ομάδες ν; βρουν αγωνιστικό ρυθμό μετά από όσα έχουν συμβεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Νικήτας Μαλλιάκας πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και το αποδείξαμε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Κάναμε 510 πάσες από τις οποίες οι 400 ήταν εύστοχες. Είχαμε 63% κατοχή, 11 τελειώματα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: