Ρόκκος- Ζευγαρά: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη αυτήν την εβδομάδα- Τι συνέβη;

Ρόκκος- Ζευγαρά: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη αυτήν την εβδομάδα- Τι συνέβη;

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λένα Ζευγαρά έκαναν μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου ενάμιση μήνα και από τότε έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία. 
Το μουσικό ντουέτο έχει αγαπηθεί μοναδικά από το μουσικό κοινό της Θεσσαλονίκης και η αλήθεια είναι πώς τους έχουν λατρέψει.
Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λένα Ζευγαρά έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και από την πρώτη στιγμή έχουν δέσει πολύ και τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Κάθε Σαββατοκύριακο και οι δυο τους δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και η αλήθεια είναι πώς οι θαμώνες το διασκεδάζουν.

Αυτήν την εβδομάδα όμως, με ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, όπου και εμφανίζονται, οι προγραμματισμένες μουσικές βραδιές δεν θα πραγματοποιηθούν, μιας και ο Στέλιος Ρόκκος είναι άρρωστος. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: