Σάλος με τις χρυσές ταπετσαρίες που ήθελε η μνηστή του Τζόνσον

Σάλος με τις χρυσές ταπετσαρίες που ήθελε η μνηστή του Τζόνσον

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Στη δίνη μέγα σκανδάλου στροβιλίζεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, με αφορμή τα πανάκριβα γούστα της μνηστής του Κάρι Σίμοντς, καθώς η Εκλογική Επιτροπή της Βρετανίας που εξετάζει τις δωρεές στα πολιτικά κόμματα και τις δαπάνες τους ανακοίνωσε χθες τη διεξαγωγή έρευνας σε ό,τι αφορά την ανακαίνιση της πρωθυπουργικής κατοικίας στη Ντάουνινγκ Στριτ βάσει στοιχείων.

Η ανακοίνωση αυτή φέρνει σε δεινή θέση τον πρωθυπουργό της χώρας σπιλώνοντας την εικόνα του όπως και το κυβερνών κόμμα των Συντηρητικών.

Το αρχικό πόσο των 58.000 λιρών για την ανακαίνιση του διαμερίσματος δόθηκε από το Συντηρητικό Κόμμα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», που αποκάλυψε ότι ο υποστηρικτής του κόμματος, λόρδος Μπράουνλο πρόσφερε το ίδιο πόσο στους υπεύθυνους του κόμματος «για να καλυφθεί» η δαπάνη που είχε ήδη γίνει για την ανακαίνιση.

Χθες πάντως στην Βουλή των Κοινοτήτων όταν ερωτήθηκε εάν τελικά στην ουσία έλαβε δωρεά από τον λόρδο Μπράουνλο, ο Μπόρις Τζόνσον επανέλαβε την πάγια απάντησή του ότι έχει καλύψει από την τσέπη του όλα τα έξοδα. Επανειλημμένως όμως απέφυγε να διαψεύσει ότι η αρχική δαπάνη καλύφθηκε από πολιτική δωρεά. Ο Τζόνσον πρόσθεσε πως όποια πιθανή δήλωση λήψης χρημάτων πρέπει να γίνει από τον ίδιο θα γίνει. Ωστόσο, σύμφωνα με τον υπουργικό κώδικα τέτοιου είδους δηλώσεις οφείλουν να γίνονται από μέλη της κυβέρνησης εντός 28 ημερών.

Ο Μπόρις Τζόνσον, όπως γράφουν πολλά βρετανικά δημοσιεύματα, εγκαλείται σχεδόν για τα πάντα – από τη συγκεχυμένη αρχική διαχείριση της κρίσης της Covid-19, μέχρι το ποιος βρίσκεται πίσω από τις διαρροές που γίνονται από το γραφείο του με φόντο την επίμαχη δήλωση (που αρνείται ότι έκανε) ότι προτιμάει να στοιβάζονται πτώματα ανά χιλιάδες παρά να προχωρήσει σε τρίτο lockdown.

H έρευνα της Εκλογική Επιτροπής της Βρετανίας θα εξακριβώσει εάν οι όποιες συναλλαγές που σχετίζονται με τις εργασίες στο πρωθυπουργικό διαμέρισμα εμπίπτουν εντός του καθεστώτος που ρυθμίζεται από την Eπιτροπή και εάν τέτοιου είδους χρηματοδότηση δηλώθηκε όπως απαιτείται. Εάν διαπιστώσει ότι τελέστηκε αδίκημα -και ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις- τότε η Eπιτροπή μπορεί να επιβάλει πρόστιμο ή να παραπέμψει την υπόθεση στις αστυνομικές αρχές.

Ερωτηθείσα τον περασμένο μήνα για την ανακαίνιση, εκπρόσωπος του Τζόνσον δήλωσε ότι όλες οι δωρεές και τα δώρα δηλώνονται κανονικά και ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν χορηγίες προς το κόμμα για τη χρηματοδότηση της ανακαίνισης. Την ίδια ώρα, όοπως αναφέρει η εφημερίδα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: