Σάσα: «Έρχονται καλύτερες μέρες και τίτλοι για τον Άρη» (video+photos)

Σάσα: «Έρχονται καλύτερες μέρες και τίτλοι για τον Άρη» (video+photos)

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Άρης: Ο Λούκας Σάσα μίλησε για την προοπτική των «κιτρινόμαυρων».

Ο Λούκας Σάσα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του Άρη. Ο Βραζιλιάνος χαφ αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του και δήλωσε αισιόδοξος ότι το μέλλον θα είναι πολύ καλό για τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάσα:

Για την έλευσή του στον Άρη: «Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη ήξερα τις απαιτήσεις που υπήρχαν από μένα. Ήξερα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρη και όλη την ιστορία του. Ήξερα και την πίεση που θα υπήρχε από τους φιλάθλους, για τους τίτλους που όλοι θέλουν να δουν. Ήξερα τα πάντα. Όπως φυσικά και τον παίκτη που κλήθηκα να αντικαταστήσω, τον Σιώπη.

Όλοι μιλούσαν για τον Σιώπη στις πρώτες μέρες μου εδώ. Έτσι παρακολούθησαν μερικούς αγώνες του. Από την πρώτη μέρα, όμως, ξεκαθάρισα στους ανθρώπους της ομάδας ότι δε θέλω να με συγκρίνουν με τον Σιώπη. Έχει το δικό του στιλ παιχνιδιού και εγώ το δικό μου. Μετά από δύο χρόνια εδώ, ο κόσμος με έχει συμπαθήσει κι αυτό είναι καλό. Δείχνει ότι μάλλον κάνω καλά τη δουλειά μου στο γήπεδο».

Για το στιλ παιχνιδιού του: «Ξέρω ότι ο κόσμος, σχολιάζοντας το παιχνίδι μου, λέει ότι τρέχω πολύ κι αυτό είναι γεγονός. Αλλά αυτό είναι το στιλ μου από μικρός. Τρέχω, παλεύω και μερικές φορές στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει το… θαύμα και να βάλω γκολ ή να δώσω μία καλή πάσα Αυτό είναι το στιλ μου, πάντα έπαιζα έτσι. Νόμιζα ότι μεγαλώνοντας δε θα μπορούσα να τρέχω τόσο, αλλά όχι, μέχρι στιγμής μπορώ να τρέχω το ίδιο και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί».

Για το μυστικό του φετινού Άρη: «Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι πρώτα απ’ όλα έχουμε μία πολύ δυνατή άμυνα και δεν εννοώ μόνο την αμυντική γραμμή μας ή τη μεσαία. Όταν μιλάμε για άμυνα, εννοώ τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αμυνόμαστε πολύ καλά και είναι δύσκολο να δεχτούμε γκολ. Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο. Κατά δεύτερον, έχουμε πολύ επικίνδυνους παίκτες στο επιθετικό κομμάτι. Οπότε και όταν δεν παίζουμε πολύ καλά, σε μία ανύποπτη στιγμή μπορούμε να σκοράρουμε. Εφόσον είναι δύσκολο να δεχτούμε γκολ, αρκετές φορές μέσα στη σεζόν κερδίσαμε με 1-0 γι’ αυτόν το λόγο. Αυτά είναι τα δύο σημεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε φέτος».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, όλοι, μεταξύ μας, ο ένας νοιάζεται για τον άλλον κι αυτό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό. Αν υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, φαίνεται και στο γήπεδο».

Για το πώς νιώθει στον Άρη:  «Μετά από δύο χρόνια στον Άρη,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: