Σασμός: Νέο spoiler από τον «Νικηφόρο» – «Υποψιάζεται πως η μητέρα του έχει εραστή»

Σασμός: Νέο spoiler από τον «Νικηφόρο» - «Υποψιάζεται πως η μητέρα του έχει εραστή»

Ο Γιώργος Αμούτζας είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα πάει καλά. Διάβασα κατευθείαν το βιβλίο του κυρίου Πετρουλάκη, κατάλαβα ποιος είναι ο ρόλος, πόσο τραγικός ήρωας είναι ο Νικηφόρος… Πόσα πράγματα θα υποστεί, θα περάσει από 40 κύματα. Είναι η μία ανατροπή μετά την άλλη. Η ιστορία εξελίσσεται πολύ γρήγορα, δεν κάνουμε κύκλους γύρω από τα ίδια θέματα».
Και πρόσθεσε: «Ο Νικηφόρος είναι τραγικός ήρωας γιατί μονίμως συμβαίνουν τραγικά γεγονότα, τα οποία οι υπόλοιποι θα γνωρίζουν, ο κόσμος θα το γνωρίζει, όπως και αρκετοί χαρακτήρες της σειράς και ο ίδιος δεν θα μάθει την αλήθεια ποτέ».

Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Υπάρχουν χαρακτήρες που γνωρίζουν για τον δολοφόνο του Στεφανή, πιθανόν να είναι πολύ κοντά στον Νικηφόρο… Και ο Νικηφόρος όχι απλά δεν υποψιάζεται κάτι, δεν πάει το μυαλό του και δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό για μένα είναι ο ορισμός του τραγικού ήρωα. Στον Σασμό θα δούμε ανατροπή πάνω στην ανατροπή», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Αμούτζας.Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: