Σασμός: Ο Αντώνης παγιδεύει την Καλλιόπη!

Σασμός: Ο Αντώνης παγιδεύει την Καλλιόπη!

Σασμός: Ο νέος κύκλος της αγαπημένης σειράς βρίσκεται προ των πυλών και την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πρόκειται να παρακολουθήσουμε την συνταρακτική συνέχεια.
Ο Αστέρης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για την υπόθεση της μάνας του, που ανακρίνεται μετά την ομολογία της για τη δολοφονία του Αγγέλου. Ο Φραγκιαδάκηςδεν πιστεύει πως αυτή το έκανε, όμως, η καπετάνισσα του εξιστορεί βήμα βήμα τι συνέβη στο ιατρείο και έτσι συλλαμβάνεται. Η εξαφάνιση του Μανώλη αναστατώνει το χωριό, όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να πει όλη την αλήθεια. Ο Παύλος συναντά τη γιαγιά Ειρήνη, που παθαίνει σοκ όταν τον βλέπει μπροστά της.
Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς “Σασμός”;

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει ότι σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι λέει ψέματα για να σώσει τον Μαθιό, τα όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο που έγινε ο φόνος και ο αστυνόμος δείχνει να πείθεται.Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης καταφεύγει στη στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. «Θα σαπίσει στη φυλακή, αλλιώς θα πάει από το δικό μου χέρι» της απαντά η Αργυρώ, που είναι έξαλλη με τους Σταματάκηδες, γιατί έντυσαν ξανά την οικογένειά της στα μαύρα. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανώλη… Λίγοαργότερα όμως, που μαθρίνει πως η Αννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, τον βρίσκει και έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Ο Μανώλης πάντως έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο για να σιγουρευτεί ότι είναι όντωςένοχη…Αποφασισμένος ο ΜανώληςΗ ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζουν το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται μόλις συνειδητοποιεί ότι η μητέρα του έχει κάνει τον φόνο του Αγγέλου, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που ναοδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα, η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της, για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανώληςεμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, τον οποίο θεωρούσενεκρό εδώ και είκοσι χρόνια! Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Πρώτα συνέλαβαν τον αδελφό…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: