Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε σύμφωνο συμβίωσης και το αποκάλυψε on camera η Μαρία Τζομπανάκη

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε σύμφωνο συμβίωσης και το αποκάλυψε on camera η Μαρία Τζομπανάκη

Πιο συγκεκριμένα, στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία.

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα, ε κάπως. Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε. Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο έτσι όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα:Διαβάστε επίσης:Αυγουστίδης: Το δώρο της Γερμανού που τον ενθουσίασε – Ο Αστέρης έδωσε δυνατό spoiler για τον ΣασμόOρφέας Αυγουστίδης: Η ηλικία, το ύψος και η σύντροφος της ζωής του ΓεωργίαΟρφέας Αυγουστίδης: «Είχα πρότυπα τους γονείς μου. Είναι ωραίοι τύποι»

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: