Σασμός spoiler: Μια φρικτή αποκάλυψη φέρνει αλλεπάλληλες ανατροπές–Ο Μαθιός αναλαμβάνει τις ευθύνες

Σασμός spoiler: Μια φρικτή αποκάλυψη φέρνει αλλεπάλληλες ανατροπές–Ο Μαθιός αναλαμβάνει τις ευθύνες

Σασμός: Το βράδυ της Πέμπτης (20-01) θα παρακολουθήσουμε το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο που θα σημάνει την αρχή του τέλους.
Ο Πετρής πέφτει νεκρός από το χέρι του Αστέρη και τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο. Μετά την απόφασή του να κρυφτεί, παραδίνεται στις Αρχές. Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό.
Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει.

Την ίδια ώρα, ενας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο…Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε.Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει;Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, ενώ η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα και αναλαμβάνει την ευθύνη!Η Αργυρώ ζητά μια προσωπική χάρη από τον Άγγελο, που ωστόσο, θα τον οδηγήσει σε μία φρικτή ανακάλυψη, μετά από την οποία τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνονΔιαβάστε επίσηςΣασμός: Η Καλλιόπη ζητάει από τον Αστέρη να φύγει από το σπίτι!Σασμός: Ο Άγγελος αποχαιρετά τον Πετρή! Η συγκινητική ανάρτηση του Πατριαρχέα για τον Κώστα ΝικούλιΣασμός: Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: