Σιμόες: 'Με το νέο προπονητή είδαμε αρκετή βελτίωση σε λίγες μέρες'

Σιμόες: 'Με το νέο προπονητή είδαμε αρκετή βελτίωση σε λίγες μέρες'

Ο Αντρέ Σιμόες, εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, μίλησε στην Cosmote TV ενόψει του αγώνα της Κυριακής με το Βόλο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την παρουσία του Γιαννίκη στην ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και πόσα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο Πορτογάλος ουσιαστικά με τις δηλώσεις του άφησε αιχμές και για τη δουλειά που γινόταν με τον Μιλόγεβιτς καθώς πως αλλιώς να εισπ΄ραξει κανείς την ατάκα του: “Είδαμε αρκετή βελτίωση μέσα σε λίγες ημέρες με το νέο προπονητή” και “Το ποδόσφαιρο, έτσι κι αλλιώς, έχει να κάνει με την ένταση, με το πρέσινγκ, με το να κερδίζεις τη μπάλα και να τη δίνεις γρήγορα. Αυτά είναι τα βασικά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία μιλούσα και μάθαμε μέσα σε λίγες ημέρες”.

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μέσος είπε:

Πως αξιολογείτε την εικόνα σας απέναντι στον Ατρόμητο;

“Πετύχαμε το πιο σημαντικό πράγμα, που είναι η νίκη, οι τρεις βαθμοί. Ήταν το πρώτο ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης, είδαμε αρκετή βελτίωση μέσα σε λίγες ημέρες με τον νέο προπονητή. Συνειδητοποιήσαμε, ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα μαζί του. Ήμασταν μια σταθερή ομάδα, με κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, που μάθαμε μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα”.

Έκανες λόγο για νέα στοιχεία. Αναφέρεσαι στην ένταση, στο πρέσινγκ;

“Έχουν να κάνουν με την ένταση. Το ποδόσφαιρο, έτσι κι αλλιώς, έχει να κάνει με την ένταση, με το πρέσινγκ, με το να κερδίζεις τη μπάλα και να τη δίνεις γρήγορα. Αυτά είναι τα βασικά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία μιλούσα και μάθαμε μέσα σε λίγες ημέρες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτά τα βασικά πράγματα”.

Έχετε μπροστά σας τον Βόλο, μια ομάδα πολύ επικίνδυνη και εξαιρετική στο transition.

“Σίγουρα έχουν καλό transition, αλλά όχι μόνο αυτό. Έχουν συνολικά πολύ καλή ομάδα, πολύ δύσκολη ειδικά στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είδα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Βόλος έπαιζε καλά από το ξεκίνημα του αγώνα. Για το δικό μας παιχνίδι θέλουμε να μην… εκπλαγούμε, να μη σκεφτόμαστε τίποτε άλλο. Μόνο το ματς, που είναι και το πιο σημαντικό. Όπως πάντα, θα πάμε εκεί για να νικήσουμε, με σεβασμό στον Βόλο, που είναι μια πολύ κακή ομάδα. Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ, τρέχουν σαν… τρελοί!.

Παλεύουν, πιέζουν, παίζουν καλά. Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, δεν είναι μόνο οι αντεπιθέσεις, είναι ολοκληρωμένοι. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε αυτό το ματς την Κυριακή. Κι έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα για να είμαστε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: