Σίσσυ Χρηστίδου: Η υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, Φίλιππο

Σίσσυ Χρηστίδου: Η υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, Φίλιππο

Η Σίσσυ Χρηστίδου φροντίζει να στολίζει κάθε χρόνο σχετικά νωρίς, καθώς της αρέσει να διαρκεί η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι.
Άλλωστε, για την γνωστή παρουσιάστρια οι γιορτές «ξεκινούν» από τον Νοέμβριο καθώς και οι δύο γιοι της γιορτάζουν αυτό το μήνα.
Στις 8 Νοεμβρίου είχε την ονομαστική του γιορτή ο Μιχαήλ – ‘Αγγελος και η μητέρα του, τού ευχήθηκε και δημόσια:

«Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελε μου ❤️Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι, αλλά και κόκκινη και μπλε.Που δεν μπήκε σε κουτί και που με έβγαλε από το δικό μου.Είχες δίκιο… στη καρέκλα έχει πιο πλάκα έτσι.. θα ήταν πολύ βαρετά αλλιώς… και ο κόσμος έχει άλλα χρώματα αν τον κοιτάξεις ανάποδα, έστω και για λίγο!Σαγαπώ».
Χθες, γιόρταζε ο μεγάλος της γιος ο Φίλιππος -Ραφαήλ. Δημοσίευσε λοιπόν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, από το καλοκαίρι, που τον αγκαλιάζει σφιχτά.Όσο για τις ευχές, επέλεξε ένα στίχο του ποιητή Νικηφόρου Βρεττάκου.

«Μια μυγδαλιά και δίπλα της,εσύ…Μα πότε ανθίσατε;Στέκομαι στο παράθυροκαι σας κοιτώ και κλαίω.Τόση χαρά δε την μπορούντα μάτια.Δος μου, Θεέ μου,όλες τις στέρνες τ’ ουρανούνα στις γιομίσω..»Χρόνια πολλά ~ ΦΙΛΙΠΠΕ ~##NameDay #Philipos #NikiforosVrettakos #Poem».
Η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς μεγαλώνουν οι γιοι της, δημοσιεύει πιο σπάνια φωτογραφίες τους, όχι γιατί το αποφεύγει, αλλά γιατί αρνούνται τα αγόρια της να φωτογραφηθούν ( εφηβεία γαρ). Βρίσκει ωστόσο τον τρόπο να τους απαθανατίσει, ακόμα κι αν κρύβουν τα πρόσωπά τους όπως σε αυτή τη φώτο που μπορείτε να δείτε με μερικές ακόμα στη gallery που ακολουθεί. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: