Σκανδαλίδης: “Όταν δεν μπορείς να περάσεις την Β. Σοφίας, δεν μπορεί να λες ότι κάνεις σοβαρή διαχείριση της κακοκαιρίας”

Σκανδαλίδης: “Όταν δεν μπορείς να περάσεις την Β. Σοφίας, δεν μπορεί να λες ότι κάνεις σοβαρή διαχείριση της κακοκαιρίας”

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Για τραγική διαχείριση της κακοκαιρίας, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή. “Κατέβηκα στο γραφείο μου στις έξι και μισή το πρωί, το κέντρο της Αθήνας ήταν αδιάβατο ενώ χιόνιζε από χθες το απόγευμα. Δηλαδή, δεν μπορούσες να περάσεις τη Β. Σοφίας. Αυτό, δείχνει μια αντίδραση κακή από την κυβέρνηση. Ό,τι και να προσπαθήσετε να πείτε ότι έγινε κάποια αντιμετώπιση σοβαρή του φαινομένου, δεν έγινε”, είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης και πρόσθεσε ότι αντίστοιχη είναι η κατάσταση και σε πολλά θέματα της πανδημίας. “Δηλαδή, εδώ φραστικά προσπαθεί η κυβέρνηση να πει ότι είναι μια σύγχρονη κυβέρνηση που τα αντιμετωπίζει όλα, που είναι προετοιμασμένη, στην αντιμετώπιση των κρίσιμων καταστάσεων, που ομολογουμένως είναι δύσκολα, δυστυχώς η κυβέρνηση δεν είναι προετοιμασμένη, ενεργεί πρόχειρα, ασχεδιάστα, αποσπασματικά. Έτσι αντιμετωπίζει και το νομοθετικό της έργο”, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής καταγγέλλοντας ότι στη Βουλή κατατίθενται “κατά ρυπάς” νομοσχέδια που τα χαρακτηρίζει η προχειρότητα και μια “αρπακολατζίδικη πολιτική”, που θα τα κάνει ανεφάρμοστα στη συνέχεια. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι απαιτείται μια συζήτηση σοβαρή για την μετεξέλιξη του κράτους και των θεσμών ώστε να αντιμετωπίζονται παρόμοιες καταστάσεις. Αντίστοιχη πρέπει να είναι, είπε και η συζήτηση, για τη λειτουργία της δημοκρατίας σήμερα.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τις οπτικοακουστικές υπηρεσίες και τη ραδιοτηλεοπτική αγορά, ο κ. Σκανδαλίδης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για να σημειώσει με νόημα ότι είναι πολύ πρόσφατα όσα “ζήσαμε” “με το δελτίο των πέντε στην ΕΡΤ”. Από την άλλη, τόνισε, και η κυβέρνηση συνεχίζει το θέατρο των σκιών. “Είσαστε μια εξυγιαντική κυβέρνηση αλλά η ΕΡΤ ζει στη σκιά της υποβολής. Εμένα δεν με νοιάζει αν υπάρχουν χαρτάκια ή όχι. Εμένα με ενδιαφέρει αυτό που παράγεται. Και αυτό που παράγεται είναι φανερό, πως βρίσκεται στη σκιά της υποβολής”, είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης για να προσθέσει ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να είναι το παράδειγμα που θα ανατρέπει τη σύμφυση των συμφερόντων. “Το πρώτο μήνυμα για μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται προοδευτική, θα ήταν η αντικειμενικότητα στην ΕΡΤ και η αναβάθμιση του πολιτισμικού και του λειτουργικού επιπέδου της ώστε η κοινωνία να αποκτήσει ξανά συλλογικές αξίες.

“Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιος καθοδηγεί τις ειδήσεις. Αλλά δεν μπορεί να μου λέει κανένας και προπαντώς η ΕΡΤ, ότι δεν…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: