Σκέρτσος: Από τον Μάιο θα συζητήσουμε για οριστική άρση μέτρων

Σκέρτσος: Από τον Μάιο θα συζητήσουμε για οριστική άρση μέτρων

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η κυβέρνηση επιθυμεί ένα ελεγχόμενο και ασφαλές άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας με όλα τα “εργαλεία” που δίνει αυτή τη στιγμή η επιστήμη, υπογράμμισε ο ‘Ακης Σκέρτσος, απευθύνοντας συγχρόνως έκκληση στους πολίτες για υψηλότερη συμμόρφωση στα μέτρα. Παράλληλα, στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6 FM», ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ επέκρινε τα φαινόμενα πολυφωνίας μεταξύ των ειδικών με τη διευκρίνιση ότι δεν υπάρχει δυσφορία στην κυβέρνηση για την επιτροπή. Επιπλέον, ζήτησε να δίδεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο δείκτη θετικότητας και όχι στον απόλυτο αριθμό κρουσμάτων, ενώ επεσήμανε το χθεσινό ρεκόρ εμβολίων, κοντά στις 60.000, όπως και ότι «ο στόχος ανοσίας έρχεται όλο και πιο κοντά μας».

Εισαγωγικά και ερωτηθείς για τα φαινόμενα πολυφωνίας και πώς αυτά μπορεί να προκαλούν σύγχυση στους πολίτες, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ξεκαθάρισε ότι «η “γραμμή” ανακοινώνεται κάθε Παρασκευή από τον κ. Χαρδαλιά μετά την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων», βάσει και των στοιχείων που τίθενται στην επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και τις εισηγήσεις που εκείνη κάνει προς την κυβέρνηση.

«Η σύγχυση προκαλείται, ισχύει σε ένα βαθμό, κυρίως από την πολυφωνία. Έχουμε πει πολλές φορές, έχουν ένα μέρος ευθύνης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι και οι ειδικοί επιστήμονες που βγαίνουν και καταθέτουν πολλές απόψεις. Το έχω πει και εγώ προσωπικά παλαιότερα, όλο αυτό προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό στον κόσμο. Αυτό πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν ένα χρόνο μέσα σε μια κατάσταση περιοριστικών μέτρων όπου η ψυχολογία και οι αντοχές όλων είναι στα όριά τους, τόνισε ο Α. Σκέρτσος που συμπέρανε: «’Αρα, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία στο μήνυμα, που είναι: Εμείς επιθυμούμε ως κυβέρνηση ένα ελεγχόμενο και ασφαλές άνοιγμα της οικονομίας με όλα τα “εργαλεία” που μας δίνει αυτή τη στιγμή η επιστήμη, με τα self tests τα οποία από αυτήν την εβδομάδα βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, των φαρμακείων. Από αύριο οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στα φαρμακεία και να τα προμηθεύονται για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε πρώτη φάση, και από την επόμενη εβδομάδα και για ευρύτερες ομάδες του πληθυσμού».

Όμως, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ζήτησε, στο σημείο αυτό, «να μας απασχολεί ο δείκτης θετικότητας και όχι ο απόλυτος αριθμός των κρουσμάτων. Τρεις χιλιάδες κρούσματα είχαμε και τον Νοέμβριο με τα μισά τεστ, τρεις ή τέσσερις χιλιάδες κρούσματα έχουμε και τώρα με διπλάσια ή και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: