Σκουρτόπουλος: 'Φοβάμαι για την αδειοδότηση, δεν ξέρω ποιο πρόβλημα υπάρχει'

Σκουρτόπουλος: 'Φοβάμαι για την αδειοδότηση, δεν ξέρω ποιο πρόβλημα υπάρχει'

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας βαριά ήττα και αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του τις τελευταίες ημέρες, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει αγχωμένος με το θέμα της αδειοδότησης του Γηραιού.

Γνωρίζαμε τη διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό, όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μας επέτρεψαν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να τελειώνουμε με τα προβλήματα, ώστε να παρουσιαστούμε με καθαρό μυαλό στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Ο Φίνκε δεν είναι μόνο ότι δεν έπεισε, αλλά έδειξε να μη θέλει να συνεργαστεί με την ομάδα, χωρίς να ξέρω το γιατί. Είμαστε κοντά στο να αποφασίσουμε για τον αντικαταστάτη του” είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Έχουμε θέμα με τον Ντάγκλας, που είναι σε καλή σωματική κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει. Ο Γούλριτζ είναι κυρίως επιθετικογενές “ασσόδυο” και ποντάραμε στον Ντάγκλας για την οργάνωση. Ο Ντάγκλας είναι καλό παιδί, δεν είναι απόμακρος, θα συζητήσουμε μαζί του και θα περιμένουμε να βοηθήσει. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να ψάξουμε για παίκτη στη θέση “1”.

Ο Κουζέλογλου θέλει να βοηθήσει την ομάδα, είναι δίπλα μας, έχουμε προτείνει πολλές εναλλακτικές για το συμβόλαιό του στον εκπρόσωπό του και κάποια στιγμή θα επέλθει η συμφωνία“.

Ενώ στο τέλος σημείωσε: “Να μην κρυβόμαστε, φοβάμαι για την αδειοδότηση. Δεν ξέρω ποιο πρόβλημα υπάρχει. Μακάρι να μην ξεκινήσουμε με μείον βαθμούς“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: