Σοκαρισμένη η Καινούργιου με την Αντονέλλα: «Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 6 μου»

Σοκαρισμένη η Καινούργιου με την Αντονέλλα: «Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 6 μου»

H τραγουδίστρια, Αντονέλλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου και έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη. Παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία έξι χρονών από φίλο της οικογένειάς της.
Συγκεκριμένα ανέφερε η Αντονέλλα: «Η δική μου περίπτωση ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν έξι χρονών. Έχω μάθει να ζω με αυτό, είναι κομμάτι της ζωής μου, του εαυτού μου. Το έχω δουλέψει, το έχω αποδεχτεί. Δεν το ξεχνάω, δεν το ξεχνάς ποτέ. Έχουν αναγεννηθεί βιώματα και έχω μάθει στη ζωή μου πια να μην επιτρέπω, να είμαι πολύ δυνατή και όποτε μπορώ να βοηθήσω κάποιον είτε να τον συμβουλεύσω είτε να είμαι δίπλα του, θα είμαι.»!
Και συνέχισε, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου την παρακολουθούσε σοκαρισμένη: «Ήταν ένας οικογενειακός φίλος. Εγώ ήμουν 6 ετών, εκείνος ήταν γύρω στα 20, φαντάρος. Έγινε μια κατάσταση τύπου πάμε να καθίσουμε στο δωμάτιο. Ο νονός μου ήταν στην άλλη πλευρά του σπιτιού. Δεν άκουγε, είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, ήμασταν σε οικογένεια.»!

Και τόνισε: «Ξέφυγε η κατάσταση. Εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά. Θυμάμαι τα πάντα, ότι ήρθε, με άγγιξε, με ξάπλωσε, με ξεκούμπωσε, με ξέντυσε, έβαλε τα χέρια του στα ευαίσθητα σημεία μου. Ξεκουμπώθηκε ο ίδιος. Έκανε ό,τι μπορούσε παραπάνω και εγώ κάποια στιγμή το σταμάτησα»!Και πρόσθεσε: «Αισθανόμουν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι νορμάλ. Αισθανόμουν άβολα, παρότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ οικείος για μένα. Κάποια στιγμή ευτυχώς ήρθε ο νονός μου. Μέσα μου έλεγα ας με φωνάξει να φύγω τώρα. Πήγα να σηκωθώ να φύγω και μου λέει «Μπράβο το κορίτσι μου!»Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγησή της!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: