Σπυροπούλου: Το My Style Rocks, το Survivor και οι σχέσεις με τον ΣΚΑΙ

Σπυροπούλου: Το My Style Rocks, το Survivor και οι σχέσεις με τον ΣΚΑΙ

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Σε πρόσφατη συνέντευξή στης στο περιοδικό ΟΚ, θυμάται τη συμμετοχή της στο Survivor ενώ αποκαλύπτει κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα αναλάμβανε και το My Style Rocks.
«Συζητήσαμε κάποια πρότζεκτ, μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και η συνεργασία προχώρησε. Το Κάτι ξαναψήνεται θα ξεκινήσει πολύ σύντομα γυρίσματα, μέχρι τα τέλη Ιουλίου», αποκάλυψε για το μαγειρικό σόου.

Το είδες το φετινό Survivor;«Η αλήθεια είναι πως το έβλεπα θέλοντας και μη, υπό την έννοια πως λόγω της πανδημίας δεν είχαμε πολλές επιλογές διασκέδασης. Η τηλεόραση ήταν ωραία παρέα στην καραντίνα και το Survivor μου άρεσε»Σάκης Τανιμανίδης ή Γιώργος Λιανός; «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω. Μου άρεσε πολύ ο Λιανός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μου άρεσε και ο Σάκης. Έχουμε περάσει πολύ ωραία με τον Σάκη στο Survivor».Μπορεί να σε δούμε να επιστρέφεις και στο My Style Rocks;«Δεν ξέρω, θα γίνει το My Style Rocks;»Είχες στενοχωρηθεί όταν η εκπομπή πήρε πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αλλά επιλέχθηκε άλλη παρουσιάστρια;«Είμαι ένας άνθρωπος που αποδέχεται τις καταστάσεις. Έφυγα με φανταστικές σχέσεις και με ωραίες αναμνήσεις και μου αρέσει που το θυμάμαι έτσι.Ήταν ένα πολύ απαιτητικό πρότζεκτ. Οι ώρες των γυρισμάτων ήταν εξαντλητικές και ο ρόλος του παρουσιαστή είχε πάνω από 15 ώρες ορθοστασία. Ξυπνούσα από τις 6 το πρωί και μπορεί να επέστρεφα στο σπίτι 5 τα ξημερώματα. Μέσα σε λίγες μέρες έπρεπε να γυριστούν πάρα πολλά επεισόδια, θα το συζητούσα να επιστρέφω, υπό προϋποθέσεις όμως. Όχι πως δεν το θέλω, αλλά είναι και πρακτικοί οι λόγοι. Έχω κάνει πολλές θυσίες για τη δουλειά μου, και σε ωράρια και σε γυρίσματα, τεμπέλα δεν είμαι, αλλά μεγαλώνουμε και παίζουν ρόλο και οι συνθήκες ζωής μας, η οικογενειακή μας κατάσταση. Αν μείνω έγκυος, αν προκύψει ένα παιδί, θα ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθω. Και νιώθω πως θα ήθελα να είμαι προνοητική σε αυτά, να είμαι ένα βήμα μπροστά. Το πιστεύω το κόνσεπτ αλλά ξέρω και τις δυσκολίες. Αν λοιπόν επέστρεφα θα ήθελα να ξέρω όλα τα δεδομένα -και την κριτική επιτροπή-, για να έχουμε μια ωραία χημεία. Όπως είχαμε και την προηγούμενη φορά».Θα ήθελες να ήταν η ίδια κριτική επιτροπή;«Γιατί όχι; Έχω περάσει τέλεια μαζί τους», λέει

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: