Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Fiat Panda

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Fiat Panda

Με σύγχρονη τεχνολογία, νέο εσωτερικό και τιμή από 10.990 ευρώ
Το Fiat Panda γυρίζει σελίδα και εξελίσσεται, προσφέροντας περισσότερη τεχνολογία, προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και μια σειρά εκδόσεων που ταιριάζουν στις διαφορετικές απαιτήσεις των αγοραστών.
Η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση συνδυάζεται με μια συνολικά αναβαθμισμένη καμπίνα επιβατών που είναι διαθέσιμη και με νέο σύστημα πολυμέσων. Η νέα αυτή προσθήκη περιλαμβάνει μια κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής 7’’, η οποία διαθέτει και μια έξυπνη θέση για τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε ο οδηγός και ο συνοδηγός να μπορούν να χειρίζονται με ευκολία και ασφάλεια τις προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και δυνατότητα mirroring.

Επιπλέον, η έκδοση City Life αποτελεί την πλέον προσιτή λύση, προσφέροντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού για άνετες και ασφαλείς αστικές μετακινήσεις. Διατηρώντας το value-for-money χαρακτήρα που παραδοσιακά χαρακτηρίζει το μοντέλο, προσθέτει επιπλέον επιλογές άνεσης, διαθέτοντας την ίδια στιγμή πιο σύγχρονη αισθητική. Η έκδοση είναι διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο των 70 ίππων.

Αντίστοιχα, η έκδοση Sport συνδυάζει τη χρηστικότητα με την σπορ εμφάνιση που τονίζουν οι ειδικής σχεδίασης τροχοί αλουμινίου των 16΄΄και το σκούρο εσωτερικό με τις κόκκινες λεπτομέρειες. Το νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη των 7’’ συμπληρώνει την εικόνα ανεβάζοντας σε ένα νέο επίπεδο τις δυνατότητες συνδεσιμότητας. Η έκδοση Sport είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο 1.0 70 ίππων.

Τέλος για τους φίλους της περιπέτειας, διατίθενται οι εκδόσεις City Cross και Cross. Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και σχεδίαση με off-road χαρακτηριστικά οι εκδόσεις City Cross και Cross είναι διαθέσιμες τόσο με κίνηση εμπρός (με υβριδικό κινητήρα), όσο και τετρακίνητες (με κινητήρα Twinair 85 ίππων). Ανεξάρτητα από την επιλογή κίνησης, οι δύο εκδόσεις χαρακτηρίζονται από την αυξημένη χρηστικότητα που προσφέρει η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Παρά τις σημαντικές αναβαθμίσεις, το νέο Panda διατηρεί τον τίτλο του πλέον προσιτού υβριδικού μοντέλου της Ελληνικής αγοράς, καθώς οι τιμές του ξεκινούν από τις 10.990 ευρώ για την υβριδική έκδοση 1.0 City Life, ενώ καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.
Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Fiat

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: