Στις 1-3 Οκτωβρίου το φετινό Greece Race for the Cure® 2021

Στις 1-3 Οκτωβρίου το φετινό Greece Race for the Cure® 2021

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» απευθύνει και φέτος πρόσκληση για συμμετοχή στο Digital Greece Race for the Cure, τη μεγαλύτερη digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη νόσο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» επαναλαμβάνει το κάλεσμά του για συμμετοχή στη μεγαλύτερη digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και τη διάδοση των σημαντικών μηνυμάτων για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αλληλοβοήθεια στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου.

Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει ή να περπατήσει, όπου επιθυμεί και να μοιραστεί τη συμμετοχή του στα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύοντας τα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Οι εγγραφές για το digital Greece Race for the Cure® 2021 πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ με αντίτιμο Συμμετοχής 6€ (περιλαμβάνει συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης).

Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, Αθήνα, 2ος όροφος, από 6/9/2021 έως 8/10/2021, Δευτέρα – Παρασκευή, 10πμ – 6μμ με επιπλέον δυνατότητα για αποστολή του υλικού του αγώνα, αποκλειστικά εντός Ελλάδος, με χρέωση παραλήπτη.

Το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Μπορείτε να συμμετέχετε μόνοι ή με παρέα, κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα σας στο πάρκο στη γειτονιά σας, 45 λεπτά στον διάδρομο του γυμναστηρίου ή όποια άλλη διαδρομή επιθυμείτε να αφιερώσετε στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σημασία έχει η συμμετοχή.

Μην ξεχάσετε να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο από τη συμμετοχή σας και να τα μοιραστείτε με τον σύλλογο μέσα από:

– τα προσωπικά κοινωνικά σας δίκτυα χρησιμοποιώντας τα hashtag #RFTC2021 #GRFC2021 και αναφορά @almazois

το event της διοργάνωσης στο Facebook

Πρόγραμμα digital Greece Race for the Cure®

Την Παρασκευή 1 και Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο σύλλογος πραγματοποιεί διαδικτυακό ραντεβού στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook με ένα ενημερωτικό webinar για τον καρκίνο του μαστού, προγράμματα wellness, μουσική, χορό και άλλες εκπλήξεις.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 και 3 Οκτωβρίου και εφόσον οι οδηγίες για την πανδημία το επιτρέψουν, θα λάβει χώρα στο Ζάππειο έκθεση περιπτέρων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και εκπλήξεις από τους χορηγούς της…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: