Στον όμιλο Λασκαρίδη το Elatos Resort & Health Club

Please select a featured image for your post

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Μία ακόμη ξενοδοχειακή μονάδα προστέθηκε στην αλυσίδα ξενοδοχείων που ελέγχει η οικογένεια Λασκαρίδη, μέσω της εισηγμένης “Λαμψα” και άλλων εταιρειών  (“Μεγάλη Βρεταννία”, King George, Athens Capital Hotel MGallery, Sheraton Rhodes Resort κλπ).

Εταιρεία του ομίλου εξαγόρασε το ξενοδοχείο Elatos Resort & Health Club που βρίσκεται κοντά στην Αράχωβα και προσελκύει χειμερινό τουρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα ήταν αρκετά χαμηλότερο από το ποσόν που ζητούσαν αρχικά οι πωλητές και οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν πολλούς μήνες.

Το Elatos ανήκε σε εταιρεία των εφοπλιστών Κέρτσικοφ, Χατζηελευθεριάδη και Καρασταμάτη, που αποφάσισαν να το ανακαινίσουν και να το πουλήσουν. Το συγκρότημα διέκοψε τη λειτουργία του τον περασμένο Μάρτιο και θα επαναλειτουργήσει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης.

Το Elatow βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Παρνασσού, ε μικρή απόσταση από τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου. Αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο και 45 ξύλινα bungalows-σαλέ, που εκτείνονται σε έκταση 80 στρεμμάτων.

 Όλα τα σαλέ περιλαμβάνουν καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, μικρή κουζίνα, μπάνιο και ιδιωτική βεράντα με θέα στο βουνό

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: