ΣτΟργή: Απελπισμένοι ήρωες, δυνατές ιστορίες

ΣτΟργή: Απελπισμένοι ήρωες, δυνατές ιστορίες

Η ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια Μαργαρίτα Καλογεροπούλου προσφέρει στοργή σε ανθρώπου που δεν μπορούν να διαχειριστούν την οργή τους και τα τραύματα του παρελθόντος.
Διαβάστε ποια είναι η γιατρός και η ομάδα της αλλά και όλες τις ιστορίες και τους ήρωες που θα πρωταγωνιστήσουν στις οθόνες μας.

Η γιατρός και οι συνεργάτες τηςΜαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου)Μια δυναμική ψυχίατρος ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας και ερευνήτρια, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του διαχρονικότερου κοινωνικού προβλήματος: της βίας. Ωστόσο, και η ίδια-έρχεται αντιμέτωπη με ένα προσωπικό της τραύμα, που πρέπει να διαχειριστεί με ψυχραιμία.Βίκυ Βρανά (Βίκυ Παπαδοπούλου)Πρόκειται για μια έξυπνη, όμορφη και σοβαρή ψυχολόγο, η οποία έχει μόλις χωρίσει και μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της. Είναι έμπιστη συνεργάτιδα της γιατρού, συνεργάτιδα και φίλη του Δαμιανού, αλλά πρώτα απ’ όλα είναι μια μητέρα που καλείται να ισορροπήσει στην καινούργια πραγματικότητά της.Δαμιανός Γαλήνης (Κωνσταντίνος Λάγκος)Είναι παιδοψυχίατρος, λατρεύει τα παιδιά, αλλά με τη γυναίκα του, τη Νανά, έχουν συμφωνήσει να μην κάνουν δικά τους, αφού πάνω απ’ όλα βάζει την καριέρα του. Μεγαλώνοντας όμως, οι προτεραιότητες αλλάζουν κι εκείνος αναρωτιέται αν πρέπει να λήξει αυτή η σύμβαση ή να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους της.Πηγή Τρουφάκου (Γιολάντα Μπαλαούρα)Η γραμματέας αλλά και ψυχή του θεραπευτικού κέντρου. Είναι χήρα, δεν έχει παιδιά, αλλά έχει τον Μπίλη, που δουλεύει κοντά της και τον προσέχει σαν να είναι πραγματικός γιος της. Με τη γιατρό μοιράζονται μια σχέση αγάπης, σεβασμού και αλληλοεκτίμησης, που μετρά πολλά χρόνια.Μπίλης Χατζής (Βασίλης Μηλιώνης)Είναι φοιτητής πληροφορικής και η μεγάλη αδυναμία της Πηγής, την οποία αγαπά σαν μητέρα. Ξέρει τα πάντα για τους υπολογιστές, αλλά ελάχιστα πράγματα για τον κόσμο. Το ενδιαφέρον του για τη Μυρτώ θα τον αναγκάσει να βγει από την ψηφιακή πραγματικότητα και να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή.Μυρτώ Μαρτίνη (Μέγκι Σούλη)Μια όμορφη κοπέλα, η οποία παράλληλα με τις. σπουδές της έχει αναλάβει το κέτερινγκ του θεραπευτικού κέντρου. Μπορεί να φαίνεται συνεσταλμένη, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας περιπετειώδης χαρακτήρας. Δηλώνει συλλέκτρια εμπειριών, στις οποίες σύντομα θα μυήσει και τον Μπίλη.Απόστολος Καλογερόπουλος (Νίκος Καραθάνος)Είναι καθηγητής καρδιολογίας και σύζυγος της Μαργαρίτας. Σοβαρός, εγκρατής, συγκεντρωμένος, έχει πάντα τον έλεγχο της ζωής και των συναισθημάτων…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: