Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Κατσαβού: «Ο Κώστας είχε πιάσει μεγάλο πρωταγωνιστή από το πέτο…»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Κατσαβού: «Ο Κώστας είχε πιάσει μεγάλο πρωταγωνιστή από το πέτο…»

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η ηθοποιός αποκάλυψε την αντίδραση της όταν κατά το παρελθόν, στα πρώτα της βήματα, της είχε ζητηθεί να κάνει ένα δοκιμαστικό ημίγυμνη.
Παράλληλα σχολίασε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου με όλες τις καταγγελίες εις βάρος γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών ενώ συγκλόνισε με την αποκάλυψη της όταν ο Κώστας Βουτσάς στο παρελθόν είχε πιάσει από το πέτο γνωστό πρωταγωνιστή, τη στιγμή που διαπίστωσε πως είχε ζητήσει από μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του.

«Η δική μου περίπτωση είναι λίγο εκτός θέματος. Ήμουν πολύ νέο κορίτσι και μαλακό παιδί και σε μια μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα υπήρχε μια επίσημη ανακοίνωση για δοκιμαστικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας ταινίας. Κατέφθασα στον χώρο την ώρα που έγγραφε η αγγελία και ήταν πάρα πολλά κορίτσια στο φουαγιέ.Έφτασε η σειρά μου, μπήκα στο γραφείο και μου είπαν ότι ο ρόλος απαιτεί γυμνό και μου ζήτησαν να πάω να κάνω ένα δοκιμαστικό ημίγυμνη. Σάστισα. Το έβαλα σχεδόν στα πόδια.Εγώ είχα την τύχη να έχω δικές μου παραγωγές και αυτό δημιουργούσε μια φούσκα ασφαλείας και οι ομάδες που δούλεψα είχαν σεβασμό, ήθος και καλό επίπεδο συνεργασίας. Δεν συνάντησα ποτέ κάτι που να με έχει προσβάλλει», είπε η ίδια και συνέχισε:«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει.Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε: “Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της όταν αυτή σου ζητάει δουλειά; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”. Αυτός ήταν ο Κώστας, θα είχε πολλά να πει αν ζούσε τώρα».Δες το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: