Συγκλονίζει η Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Κλαίω με όλα, να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Συγκλονίζει η Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Κλαίω με όλα, να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δεν Γίνεται στον Alpha σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και η σπουδαία ηθοποιός υπογράμμισε ότι πρέπει να έρθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών.
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ανέφερε: «Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε.
Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί το θέατρο και να μη ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, να δώσεις Ναταλία ένα δείγμα στην κ. Μενδόνη, την Υπουργό Πολιτισμού, για να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού.

Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά. Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανείς αλλά πρέπει να γίνει η επαναφορά της ασκήσεως επαγγέλματος.Όταν τελείωσα την Δραματική σχολή πήγα στα Τρίκαλα και δεν είχα ακόμα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλοί επέστρεψαν τα εισιτήριά τους…Στην εποχή μας μπορεί να σου έκαναν πρόταση κι αν έλεγες ότι ήρθα να εργαστώ, δεν σε παρενοχλούσε. Δεν είχαμε αυτό το ξέφραγο αμπέλι. Κλαίω για αυτά τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πούνε όχι.»Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: