Συμμετοχή IDE και OHB Hellas σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για το διάστημα και την άμυνα

Συμμετοχή IDE και OHB Hellas σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για το διάστημα και την άμυνα

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Στην κοινοπραξία του ευρωπαϊκού προγράμματος για το διάστημα και την άμυνα “ODIN’s EYE” (“multinatiOnalDevelopment INitiative for a Space-basedmissilE earlY-warning architecture”) η Intracom Defense (IDE) και η OHB Hellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ODIN’s EYE(“multinatiOnal Development INitiative for a Space-based missilE earlY-warning architecturE”) είναι ένα από τα 26 έργα που επιλέχθηκαν πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα βιομηχανικής ανάπτυξης στον τομέα της άμυνας (European Defence Industrial Development Program -EDIDP 2020).

Σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη μιας ευρωπαϊκής λύσης έγκαιρης προειδοποίησης, βασισμένη σε διαστημικούς δορυφόρους(SBMEW – Space Based Missile Early Warning)που θα υποστηρίζει την επίγνωση κατάστασης ενάντια σε βαλλιστικούς πυραύλους και νέες υπερηχητικές απειλές.

H OHB System AG, η μεγαλύτερη θυγατρική του ευρωπαϊκού ομίλου διαστημικών συστημάτων OHB SE, ηγείται της κοινοπραξίας αυτού του έργου, η οποία αποτελείται από 34 εταίρους 12 συνολικά χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υποστηρίζεται μεταξύ άλλων και από το Υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας της Ελλάδας..

Η IDE και η OHB Hellas είναι οι μοναδικές ελληνικές εταιρίες-μέλη αυτής της ευρωπαϊκής κοινοπραξίας καθώς και οι πρώτες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα διαστημικής άμυνας χρηματοδοτούμενο από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα βιομηχανικής ανάπτυξης στον τομέα της άμυνας.

Ειδικότερα, οι εταιρίες συμβάλλουν στο έργο αυτό με τεχνολογίες αιχμής σε θέματα κυβερνοασφάλειας και ασφαλείς επικοινωνίες (IDE) και στην επεξεργασία δορυφορικών δεδομένων σε τροχιά (οn board data processingon board spacecraft) για δορυφορικές πλατφόρμες (OHB Hellas), εφαρμόσιμες στον απαιτητικό τομέα των κρίσιμων δορυφορικών συστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: