Συμμετοχή του Ε.Ε.Σ. σε απεγκλωβισμούς κατοίκων λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

Συμμετοχή του Ε.Ε.Σ. σε απεγκλωβισμούς κατοίκων λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από τη πρώτη στιγμή της κρίσης που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική και κατόπιν εντολής του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού, προσέφερε εθελοντές, προσωπικό αλλά και τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, προκειμένου να βοηθήσει στις έκτακτες ανάγκες που δημιουργήθηκαν εντός του Νομού Αττικής και ιδιαίτερα στις περιοχές των Βορείων Προαστίων.

Ερπυστριοφόρα και διασωστικά οχήματα, στελεχωμένα από εξειδικευμένο προσωπικό του Ε.Ε.Σ, συμβάλουν όλο αυτό το διάστημα ενεργά τόσο στη χαρτογράφηση των περιοχών που έχουν πληγεί περισσότερο από τη σφοδρή χιονόπτωση όσο και σε περιπτώσεις απεγκλωβισμού κατοίκων και οχημάτων, προσφέροντας παράλληλα πρώτες βοήθειες και είδη πρώτης ανάγκης σε όσους παραμένουν αποκλεισμένοι στα σπίτια τους.

Παράλληλα, κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρά τον παγετό και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, πραγματοποιούν καθημερινά νυχτερινές περιπολίες σε όλη την Αττική, εστιάζοντας στις βόρειες περιοχές του Νομού, για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όπου υπάρχει ανάγκη.

Ταυτόχρονα, ο Ε.Ε.Σ. συνέχισε με αμείωτο ρυθμό τη μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα, αλλά και μοναχικών πολίτων, προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού Αττικής. Η μεταφορά τους γίνεται με οχήματα του Ε.Ε.Σ, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της υγείας από την COVID-19.

Τέλος, εν μέσω του χιονιά και των χαμηλών θερμοκρασιών που πλήττουν τη χώρα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρέθηκε δίπλα στους αστέγους, πραγματοποιώντας την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, δράση ενεργητικής προσέγγισης (streetwork) για την υποστήριξή τους, στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν στους άστεγους συνανθρώπους μας δέματα με ανθρωπιστικό υλικό και τους προσφέρθηκαν ζεστά ροφήματα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις μέρες στη πόλη.

Εαν θελετε να τα μαθαίνετε όλα για την Υγεία κάνετε like ΕΔΩ ►

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: