ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης για τον αναπτυξιακό νόμο

ΣΥΡΙΖΑ: "Αμετανόητοι αρνητές της πραγματικότητας και της επιστήμης παρά τα μαύρα ρεκόρ"

«Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Μαραβέγια συνεχίζονται. Σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει ότι η εταιρεία της συζύγου του βουλευτής της ΝΔ εμφανίζεται να έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την αγορά ενός ακινήτου στον Βόλο το οποίο είχε τεθεί σε καθεστώς πλειστηριασμού αντί 1,3 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως ένα τέτοιο ποσό να δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του βουλευτή και της συζύγου του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Και προσθέτει: «Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, η συγκεκριμένη «επένδυση», που υπερβαίνει σε προϋπολογισμό τα 11 εκ. ευρώ, εντάχθηκε στον οριστικό πίνακα έγκρισης του Αναπτυξιακού Νόμου, χωρίς όμως να έχει τεκμηριωθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης του κόστους. Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Είναι όμως εξίσου προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι απολύτως έκθετη για τις μεθοδεύσεις έγκρισης της συγκεκριμένης επένδυσης. Οι μεθοδεύσεις τους προκαλούν το κοινό αίσθημα και προσβάλλουν την νοημοσύνη των πολιτών που αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς δυσκολίες επιβίωσης λόγω της ακρίβειας Μητσοτάκη.»

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: