ΣΥΡΙΖΑ: Εξαφανισμένος ο κ. Χρυσοχοΐδης όλο αυτό το διάστημα- Συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του;

ΣΥΡΙΖΑ: Εξαφανισμένος ο κ. Χρυσοχοΐδης όλο αυτό το διάστημα- Συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του;

Αιχμές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, αφήνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας ότι ο υπουργός. είναι απών γενικά όλο το διάστημα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. 

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο», τονίζει, επισημαίνοντας ότι  «Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος». 

«Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο …», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: