ΣΥΡΙΖΑ: «Καμία διαβούλευση Μητσοτάκη για την επιτροπή ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Καμία διαβούλευση Μητσοτάκη για την επιτροπή ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας»

«Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να διαφημίσει τη δημιουργία επιτροπής για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας.Έσπευσε να διαφημίσει και τον επικεφαλής της που ο ίδιος μόνος του διόρισε με κριτήρια επικοινωνιακά και μικροπολιτικά, δίχως διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της. Ακυρώνοντας την τοπική κοινωνία και τη φωνή της» αναφέρει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλιόπουλος, για τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη

«Έσπευσε με λίγα λόγια να διαφημίσει επί των καμένων, και ενώ οι πυρκαγιές ακόμα καταστρέφουν δάση και ζωές, τον εαυτό του Αυτή τη φορά ως σωτήρα. Μετά από όλα αυτά, θυμήθηκε και τη συναίνεση. Στις δικές του επιλογές » επισημαίνεται.

«Είναι άξιο απορίας πώς ακόμα και σήμερα, με την ευθύνη της καταστροφής να τον βαρύνει, επιμένει να μην κατανοεί ότι πριν απ’ όλα απαιτείται σοβαρότητα και σεβασμός στους συμπολίτες μας που βλέπουν τις ζωές τους να γίνονται στάχτη. Ότι ο πολιτικός διάλογος δεν είναι εργαλείο καλλωπισμού της εικόνας του, αλλά μέσο στήριξης των θυμάτων της φωτιάς και επούλωσης των πληγών της χώρας» καταλήγει η δήλωση.

Προτεινόμενα για εσάς

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: