ΣΥΡΙΖΑ: Nέα μέτρα λίγες ώρες μετά τα μέτρα παρωδία και ο Μητσοτάκης κάνει ανέμελος διακοπές

ΣΥΡΙΖΑ: Nέα μέτρα λίγες ώρες μετά τα μέτρα παρωδία και ο Μητσοτάκης κάνει ανέμελος διακοπές

Με αιχμές και ευθείες βολές σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος ανακοίνωσε «μαύρες» εκτιμήσεις για το σημερινά κρούσματα covid-19, που σύμφωνα με τον υπουργό θα αγγίξουν τα 15.000.

«Ο Πλεύρης προαναγγέλλει νέα μέτρα λίγες ώρες μετά τα μέτρα παρωδία και ο Μητσοτάκης κάνει ανέμελος διακοπές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown. Χθες, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα», επισημαίνει. 

«Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ για τους πολίτες, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας», προσθέτει. 

«Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι. Περιμένουμε κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την ‘πανδημία ανεμβολίαστων’ του κ. Μητσοτάκη. Και σήμερα, πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα». αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο μόνος άνθρωπος τελικά που δεν εξοργίζεται με την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ο κ. Μητσοτάκης που συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του, ενώ η χώρα βαδίζει στο γκρεμό.», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: