Τα 4 ζώδια που μπλέκουν σε προβληματικές και αδιέξοδες σχέσεις

Τα 4 ζώδια που μπλέκουν σε προβληματικές και αδιέξοδες σχέσεις

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μερικά ζώδια, όπως για παράδειγμα η Παρθένος, έχουν πιο προσγειωμένη ματιά στην αναζήτηση συντρόφου. Φτιάχνουν μια λίστα (ακόμα και νοητή) με τα υπέρ και τα κατά ενός υποψήφιου και πορεύονται αναλόγως. Άλλα ζώδια όμως παρασύρονται συναισθηματικά και πέφτουν σε ανθρώπους που τείνουν να δημιουργούν προβληματικές και αδιέξοδες σχέσεις. Διάβασε πιο κάτω ποια ζώδια που ελκύουν τέτοια άτομα!
ΛΕΩΝ

Μερικές σχέσεις τείνουν να είναι αρκετά σταθερές, με ελάχιστους καβγάδες και τις περισσότερες φορές τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι σχέσεις που ποτέ δεν ξέρεις τι απρόοπτα θα προκύψουν.
Ίσως αυτό να είναι το θέμα με τους Λέοντες. Συνήθως έχουν πρόβλημα με το να μη δημιουργούν κάποιο δράμα στις σχέσεις τους. Και είναι πολύ πιθανόν ο Λέων να μην είναι ο μόνος δραματικός μέσα στη σχέση. Γιατί τείνει να έλκει και να έλκεται από άτομα που επίσης δραματοποιούν τις καταστάσεις.
Λέοντα, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μαλώσεις με το ταίρι σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο. Το να μένεις ψύχραιμος μπορεί να βοηθήσει την κουβέντα σας να γίνει πιο παραγωγική και αποτελεσματική.

ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι Ζυγός, ίσως να έχεις πρόβλημα στο να κρατήσεις την ανεξαρτησία σου μέσα στη σχέση, ενώ είναι πολύ πιθανό να δυσκολεύεσαι στο να πλησιάσεις πραγματικά τους συντρόφους σου.
Ο Ζυγός αγωνίζεται ενάντια στις σχέσεις αλληλεξάρτησης, επειδή τείνει να προβάλει τα προβλήματά του στον/στην σύντροφό του. Και αντιστρόφως.

Εκτός αυτού, πιθανότατα αδυνατεί να διαλέξει έναν υγιή τρόπο για να επιλύει τα θέματα όταν προκύπτουν. Μισεί τις αντιπαραθέσεις και συχνά συμπεριφέρεται με έναν τρόπο παθητικά-επιθετικό, προκειμένου να τις αποφύγει.
Ζυγέ, ακόμα κι αν αγαπάς βαθιά τον/την σύντροφό σου, καλό θα ήταν να του λες τι σκέφτεσαι όταν έχεις πρόβλημα, ώστε να το λύνετε, αντί να το αφήνεις και να χειροτερεύει.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: