Τα 5 ζώδια που δεν κάνουν εύκολα «κολλητούς» φίλους!

Τα 5 ζώδια που δεν κάνουν εύκολα «κολλητούς» φίλους!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Υπάρχουν ζώδια πολύ κοινωνικά και άλλα που θα τα χαρακτήριζες μάλλον μονόχνωτα! Τα ζώδια της λίστας μας όμως δεν ανήκουν απόλυτα σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Μιλάμε για άτομα που, κατά κύριο λόγο, είναι επικοινωνιακά και συμμετέχουν σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις ή παρέες. Όμως, είναι αρκετά δύσκολοι στο «να σε κάνουν φίλο» με την ουσιαστική έννοια της λέξης.
Η αληθινή φιλία για αυτά τα ζώδια είναι μια ιερή έννοια, την οποία δεν την βρίσκουν εύκολα ανάμεσα στις παρέες τους, αλλά είναι μάλλον το αποτέλεσμα μιας βαθιάς επικοινωνίας και ψυχικού δεσίματος. Οι φίλοι τους πρέπει να έχουν δώσει τα… διαπιστευτήριά τους και να έχουν περάσει τις «εξετάσεις» στο πέρασμα του χρόνου. Για αυτό και οι πολύ «κολλητοί» τους συνήθως είναι ανύπαρκτοι ή ελάχιστοι.
Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια μπορούν να σου κάνουν υπέροχη παρέα, αλλά θα πρέπει να τους αποδείξεις ότι αξίζεις να ενταχθείς στη λίστα των φίλων τους:
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός και μάλιστα έχει μεγάλο κύκλο γνωστών. Του αρέσει να μιλάει, να διασκεδάζει και να περνάει καλά. Ωστόσο, κρατάει τους ανθρώπους σε μια σχετική απόσταση. Ναι μεν κάνει παρέα μαζί τους, αλλά κολλητάρια δεν γίνονται. Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να μπουν στην ζωή του και να τους εμπιστευτεί. Άλλωστε γενικά, στον ελεύθερο χρόνο του, προτιμά να είναι μόνος στο σπίτι, να διαβάζει ένα βιβλίο ή να μαγειρεύει.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: