Τα δύο κρυπτονομίσματα που θα ξεχωρίσουν το 2022 – 29χρονος «γκουρού» αποκαλύπτει

«Ραγδαία διασπορά» της αξίας του κρυπτονομίσματος Ο μετά την ανάλογη βάπτιση της μετάλλαξης

Τα πλέον υποσχόμενα κρυπτονομίσματα του 2022 αποκάλυψε ο δισεκατομμυριούχος και «γκουρού» των cryptos, Sam Bankman-Fried, o οποίος χαρακτήρισε τα δύο ψηδιακά νομίσματα ως «killers» (δολοφόνοι) του ethereum. 

Σε συνέντευξη στο Decrypt, ο 29χρονος ιδρυτής του FTX υποστήριξε ότι το solana και το avalanche είναι τα δύο νέα trends της αγοράς. Και τα δύο, σχεδόν για τους ίδιους λόγους.

Το solana είναι, αυτή τη στιγμή, το 7ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται σε 42 δισ. δολάρια, ενώ του ethereum -Νο.2 πίσω από το Bitcoin– ξεπερνάει τα 375 δισ. δολάρια.  

Όμως, επικαλούμενος πρόσφατο σημείο της Bank of America, ο Bankman-Fried σημείωσε ότι το blockchain του solana επιτρέπει συναλλαγές χαμηλότερου κόστους, είναι ευκολότερο στη χρήση και έχει μεγαλύτερη επεκτασιμότητα σε σχέση με τα πιο παραδοσιακά κρυπτονομίσματα, όπως το ethereum και το Bitcoin. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με το avalance, το οποίο κατατάσσεται στη 12η θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίησή του, με χρηματιστηριακή αξία 20 δισ. δολαρίων. Ωστόσο, μέσα στο 2021, κατάφερε να εξαπλασιάσει την τιμή του, δείγμα των τεράστιων προοπτικών του.  

Όπως και στην περίπτωση του solana, το blockchain του avalance είναι εξυπνότερο και ευκολότερο σε σχέση με των συστημικών cryptos, εξασφαλίζοντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και διαθέτοντας όλα τα εχέγγυα για ένα πραγματικά ξέφρενο ράλι. 

Όσον αφορά το Bitcoin, πάντως, ο Sam Bankman-Fried εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα παραμείνει στο επίκεντρο του οικοσυστήματος των cryptos και το 2022, παρά τη δυναμική που αναπτύσσουν τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος δισεκατομμυριούχος είναι ιδρυτής του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX. Διαθέτει περιουσία 22,5 δισ. δολαρίων και συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους Αμερικανούς. Και όλα αυτά, πριν συμπληρώνει το 30ο έτος της ηλικίας του.

Όλες οι ειδήσεις

Πηγή: moneyreview

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: skai.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: