Τα εδάφη που κέρδισε η Ρωσία την πρώτη μέρα των μαχών | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Τα εδάφη που κέρδισε η Ρωσία την πρώτη μέρα των μαχών | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Η εισβολή στην Ουκρανία, αν και αναμενόμενη, δεν μπόρεσε να αναχαιτιστεί από τις Ουκρανικές δυνάμεις. Οι Ρώσοι δείχνουν ότι επελαύνουν στα σημεία που έχουν ορίσει από πριν ότι θέλουν να πάρουν.

Οι μεγάλες πόλεις βομβαρδίζονται, το Τσέρνομπιλ κατελήφθη, ενώ το Κίεβο δέχεται τεράστια πίεση και όπως είπαν και αμερικανοί αξιωματούχοι στο περιοδικό Newsweek θα είναι θαύμα εάν αντέξει 96 ώρες και δεν πέσει στα χέρια των Ρώσων.

Αποκρυπτογραφώντας τον Πούτιν στο Προεδρικό

Η πρώτη μέρα

Η πρώτη μέρα της εισβολής θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχημένη από την πλευρά των Ρώσων που σε λιγότερο από 24 ώρες έχουν πάει εκεί που θέλουν και έχουν εξασφαλίσει τις «θέσεις κλειδιά».

Σύμφωνα με τον χάρτη που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει περιοχές βόρεια του Κιέβου και το αεροδρόμιο Αντόνοφ, ενώ οι φήμες ότι ο ρωσικός στρατός φτάνει στην ουκρανική πρωτεύουσα, φουντώνουν.

Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα μεγάλο μέρος της Βόρειας Κριμαίας κάτι που σημαίνει ότι έχουν εξασφαλίσει τη διέλευση του στόλου τους στη Μαύρη Θάλασσα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποκόψουν την Ουκρανία.

Επανέρχεται στα προ κρίσης επίπεδα ο κατώτατος μισθός – Αύξηση και στις συντάξεις
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Τα εδάφη που κέρδισε η Ρωσία την πρώτη μέρα των μαχών | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: