Τα καλύτερά μας χρόνια: Πολλές αλλαγές και μια αληθινή τραγωδία…

Τα καλύτερά μας χρόνια: Πολλές αλλαγές και μια αληθινή τραγωδία...

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με μια… θεαματική βουτιά στη δεκαετία του ’80 και στα γεγονότα του Φεβρουάριου του ’81, που σημάδεψαν όσους τα έζησαν και όχι μόνο.
Μέσα σε έναν καταιγισμό αλλαγών, ο Άγγελος παίρνει άδεια από το στρατό και… δεν αναγνωρίζει τη γειτονιά του.
Οκτώβριος του 1981 και η νέα δεκαετία έχει μπει πια για τα καλά. Ο Άγγελος, ως εξοδούχος φαντάρος πλέον, περπατά σε μια άλλη Αθήνα, που κινείται σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς από αυτούς που ήξερε. Λογικά, λοιπόν, βρίσκεται σε σοκ, όχι μόνο εξαιτίας των όσων βλέπει γύρω του, αλλά και από τη θέση που ανακαλύπτει ότι έχει πάρει ο πατέρας του μέσα σε όλα αυτά. Αναπόφευκτα, η ραγδαία αλλαγή τον μεταφέρει πίσω στον Φεβρουάριο του 1981, ένα μήνα που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη όλων των Ελλήνων. Και έτσι ξαφνικά, ο Άγγελος «προσγειώνεται» σε μια εποχή ριζικών κοινωνικοπολιτικών αλλαγών.

Η μικρή Νόνη πηγαίνει πια δημοτικό και δείχνει να τιμά το όνομα της γιαγιάς της, ο Δημήτρης με τη Νανά είναι σε διάσταση, ενώ ο Στέλιος είναι πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλους στο υπουργείο, εκτός από τον προϊστάμενό του. Όσο για την Ελπίδα, γίνεται εξώφυλλο και αποκτά έναν κρυφό αλλά… δημοφιλή θαυμαστή, που δεν θέλει να αποκαλυφθεί.Ο Λούης πιάνει δουλειά ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, όμως, δυστυχώς για τον Άγγελο, τα πράγματα που τον ενοχλούσαν και πριν φύγει για το στρατό έχουν μείνει αναλλοίωτα. Από την άλλη, οι επιλογές του Αντώνη τον βασανίζουν και δείχνουν να μονοπωλούν τη σκέψη του, την ώρα που η Μαίρη, θέλοντας να νιώσει μέρος όλης αυτής της αλλαγής, έχει πάντα δίπλα της τον μικρό Νικόλα που μεγάλωσε και παραμένει ΑΕΚ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κυρ-Νίκου να τον κάνει Ολυμπιακό!

Και ο επερχόμενος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται να αποτελεί άλλη μια καλή ευκαιρία, όμως στην πραγματικότητα αναστατώνει και την οικογένεια και ολόκληρη την Αθήνα, που βρίσκεται να πενθεί το τραγικό συμβάν στη Θύρα 7. Ενώ, λοιπόν, όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ εκείνης της βραδιάς, η επίσκεψη ενός ζευγαριού έρχεται να ταράξει τη γειτονιά, μα πιο πολύ από όλους την Πελαγία. Οι επισκέπτες δεν είναι άλλοι από το γιο και τη νύφη της που, πάντα κατά την ίδια, δεν είναι και ο πιο γουρλής άνθρωπος στον κόσμο. Μια κρύα νύχτα του Φλεβάρη, όμως, μια επίσκεψη από το παρελθόν θα ταρακουνήσει για τα καλά τον Άγγελο -και όχι μόνο- και θα δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι στις δύσκολες στιγμές τελικά όλοι μένουμε ενωμένοι.Νέα πρόσωπα,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: