Τα καλύτερά μας χρόνια: Ρίχνει αυλαία με ένα μοναδικό επεισόδιο

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ρίχνει αυλαία με ένα μοναδικό επεισόδιο

Να κατέβουν τα τανκς στο Πολυτεχνείο, ενώ ο Στέλιος και η Μαίρη, καλεσμένοι το βράδυ της εξέγερσης σε επίσημο δείπνο με τον Μανιά στο σπίτι του κουμπάρου τους Παπαδόπουλου, αναμετρώνται με την Ιστορία…
Αυτά συμβαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο, γι’ αυτή τη σεζόν, της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Παρασκευή 18 Ιουνίου, στις 22:00.

Νοέμβριος του 1973. Μια ομάδα φοιτητών κλείνεται στο Πολυτεχνείο και αμφισβητεί, για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά και έμπρακτα, τη Δικτατορία. Η κατάληψη γίνεται σύντομα μαζική. Κατά το πρότυπο του ραδιοφωνικού σταθμού που λειτουργούν οι εξεγερμένοι φοιτητές, ο Άγγελος, με τα δικά του αθώα μάτια, αποφασίζει να στήσει και αυτός ραδιοφωνικό σταθμό και να εκπέμψει το δικό του μήνυμα σε όλη την Αθήνα. Αρωγός και τεχνικός συμπαραστάτης του, ο κυρ Νίκος, παλιός ραδιοερασιτέχνης, που φυσικά αγνοεί τις προθέσεις του Άγγελου.Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα, που κάνει πρόβα σε ένα μικρό υπόγειο θεατράκι στο κέντρο, παίρνει από τους συναδέλφους της ηθοποιούς το μήνυμα για την κατάληψη. Ενώ ο Αντώνης, φαντάρος στο Γουδή και άθελά του αυτή τη φορά από την άλλη μεριά της Ιστορίας, έχει να αντιμετωπίσει την αιφνίδια διαταγή που έρχεται στο στρατόπεδο: να κατέβουν τα τανκς στο Πολυτεχνείο. Απέναντι στον γενικό ξεσηκωμό, ο Στέλιος και η Μαίρη, καλεσμένοι το βράδυ της 16ης προς 17η Νοεμβρίου σε επίσημο δείπνο με τον Μανιά στο σπίτι του κουμπάρου τους Παπαδόπουλου, καλούνται να πάρουν θέση, στη μεγαλύτερη στιγμή της αντίστασης του ελληνικού λαού απέναντι στη χούντα…Ως guests εμφανίζονται οι: Aννα Βασιλείου (Λίνα Παπαδοπούλου), Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Γιώργος Παπαδόπουλος), Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Στάθης Κόικας (Αλκης), Τζώρτζια Κουβαράκη (Μάρθα), Πέρης Μιχαληλίδης (Μανιάς), Μάρω Παπαδοπούλου (Σίλια Μανιά), Κώστα Ταταράκης (Λοχίας), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας / Διονύσης), Δημήτρης Φιλιππίδης (Αλέξανδρος), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Αγγελος μεγάλος), Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος (Φαντάρος)

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: