Ταϊλάνδη: Πώς μια 3χρονη επέζησε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό – Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Ταϊλάνδη: Πώς μια 3χρονη επέζησε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό

Η τρίχρονη Έμμυ κοιμόταν δίπλα στην καλύτερη της φίλη σε έναν παιδικό σταθμό στη βόρεια Ταϊλάνδη όταν ο δράστης του μακελειού, που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, εισέβαλε στον χώρο οπλισμένος με όπλο και μαχαίρι. Βρέθηκε ξύπνια, κουλουριασμένη δίπλα στις σορούς των συμμαθητών της, χωρίς να έχει αντιληφθεί τι συνέβαινε στην τάξη της.

Το πρωί της τραγικής ημέρας τίποτα δεν έδειχνε τι αποτρόπαιο θα συνέβαινε στις σχολικές αίθουσες. Τα 11 παιδιά της τάξης, ηλικίας περίπου τριών ετών, είχαν ολοκληρώσει τις ζωγραφιές τους και γύρω στις 10 (τοπική ώρα) οι δάσκαλοι έστελναν ενημερώσεις στους γονείς τους με φωτογραφίες που τα έδειχναν χαρούμενα και γελαστά.

Ο δράστης πυροβόλησε πρώτα τη δασκάλα 8 μηνών έγκυος

Δύο ώρες αργότερα, την ώρα του ύπνου, ο πρώην αστυνομικός Πάνια Καμράμπ εισέβαλε στο κτίριο. Μάρτυρες είπαν ότι πυροβόλησε πρώτα το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένης μιας δασκάλας που ήταν έγκυος οκτώ μηνών, προτού εισβάλει σε τρεις τάξεις του νηπιαγωγείου. Δολοφόνησε όλους τους φίλους της Έμμυ καθώς κοιμούνταν.

Ταϊλάνδη: Πώς μια 3χρονη επέζησε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Τι είπε παππούς της τυχερής μικρούλας

Δεν είναι σαφές πώς το μικρό κορίτσι επέζησε. Βρέθηκε ξύπνια, κουλουριασμένη δίπλα στις σορούς των συμμαθητών της. «Δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε όταν ξύπνησε», ανέφερε ο 59χρονος παππούς της.

«Νόμιζε ότι οι φίλοι της κοιμούνταν ακόμα» πρόσθεσε.

Ένας αστυνομικός της κάλυψε το πρόσωπο με ένα πανί για να την απομακρύνει από το σκηνικό της αιματοχυσίας. Οι διασώστες πήγαν την Έμμυ στον δεύτερο όροφο για να την προστατεύσουν από τη φρίκη. Στη συνέχεια μπήκαν στις άλλες δύο τάξεις, ελπίζοντας αγωνιωδώς να βρουν άλλους επιζώντες. Ήταν το μοναδικό παιδί που επέζησε της σφαγής στον παιδικό σταθμό. Ταϊλάνδη: Πώς μια 3χρονη επέζησε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Συνολικά 37 άνθρωποι συμπεριλαμβανομένης της συζύγου και του θετού γιου του δράστη – έχασαν τη ζωή τους, ενώ 24 από τα θύματα ήταν παιδιά.

«Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που επέζησε. Την κράτησα τόσο σφιχτά όταν την είδα» είπε ο παππούς της Έμμυ.

H μητέρα της Έμμυ δεν πίστευε οτι η κόρη της επέζησε

Η μητέρα της εργάζεται στην Μπανγκόκ στη διάρκεια της εβδομάδας. Αρχικά της είπαν ότι όλα τα παιδιά στον παιδικό σταθμό είχαν πεθάνει και έπρεπε να πειστεί ότι η κόρη της ήταν ακόμα ζωντανή. «Επιτέλους δέχθηκα μια βιντεοκλήση με την Έμμυ και ένιωσα ανακούφιση», λέει. Ταϊλάνδη: Πώς μια 3χρονη επέζησε από το μακελειό στον παιδικό σταθμό - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Οι παππούδες της Έμμυ δεν ήξεραν πώς να της εξηγήσουν τι συνέβη. Συνεχίζει να ρωτά για τον καλύτερό της φίλο. Πάντα κοιμούνταν μαζί, με τα πόδια τους να ακουμπούν.

Η τρίχρονη αγαπάει…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: