Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Τι είδους εραστής είσαι; Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και δένεσαι μοιραία με ένα πρόσωπο πριν ακόμα η σχέση σας αρχίσει να στεριώνει;
Κάποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή ερωτεύονται εύκολα, αλλά αν η σχέση δεν προχωρήσει, θα ερωτευτούν ένα άλλο πρόσωπο και μετά ένα άλλο, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε φορά: Ενθουσιάζονται, μετά θρηνούν για το τέλος της πολλά υποσχόμενης σχέσης και αμέσως ψάχνουν για το επόμενο ταίρι που θα μπορέσει να ανάψει τη φλόγα του έρωτά τους. Το οξύμωρο είναι ότι, κάθε φορά, πενθούν για το άδοξο τέλος, λες και ήταν η μοναδική σχέση που είχαν ποτέ!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους και επιδεικνύουν μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της σχέσης. Είναι τα ζώδια, που, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα κρατήσουν το επώνυμό τους μετά τον… γάμο και γενικά κάνουν όνειρα για τον κοινό τους βίο από την πρώτη στιγμή.
Διάβασε παρακάτω, αν τα ζώδια της γης ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των ενθουσιωδών ή στη δεύτερη των προσγειωμένων!
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που προσκολλώνται σε κάποιον, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσει στην αρχή. Είναι ένας πιστός οπαδός της αργής και σταθερής ανίχνευσης στην αληθινή αγάπη. Οπότε, ανεξάρτητα από το πόσον καιρό ισχύει η σχέση σας, είναι πάντα πρόθυμος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για σένα.
Θέλει να σε γοητεύσει, να σε κάνει να τον/την ερωτευτείς και να σου αποδείξει ότι είναι το καλύτερο ταίρι για σένα. Πριν καλά-καλά το καταλάβεις, θα είναι ένα μόνιμο κομμάτι της ζωής σου.
Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά με την παραδοσιακή έννοια, όμως αναμφισβήτητα…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: