ΤΕΡΝΑ: Ανέλαβε την πρώτη φάση ανακατασκευής στον Πύργο του Πειραιά

ΤΕΡΝΑ: Ανέλαβε την πρώτη φάση ανακατασκευής στον Πύργο του Πειραιά

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Ένα εμβληματικό κτίριο που δεσπόζει επί της Ακτής Ποσειδώνος και αποτελεί σημείο αναφοράς στο λιμάνι του Πειραιά, είναι ο Πύργος. Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε, θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, υπέγραψε σύμβαση με την PIRAEUS TOWER AE (συνεργασία των εταιρειών «DIMAND AE», «Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης – EBRD» και «Prodea Investments ΑΕ») και να αναλάβει την πρώτη φάση των εργασιών του Πύργου του Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στη σύμβαση που υπογράφηκε με την Piraeus Tower AE, η οποία έχει αναλάβει με Σύστημα Παραχώρησης από τον Δήμο του Πειραιά την αξιοποίηση του Πύργου, η ΤΕΡΝΑ θα αναλάβει τις εργασίες αποξήλωσης της υφιστάμενης όψης  και την τοποθέτηση νέων υαλοπετασμάτων με περσίδες, με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε περίπου 19 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

Το συνολικό project αφορά την αποπεράτωση και λειτουργία του Εμποροναυτιλιακού Κέντρου Πειραιά, γνωστού ως Πύργου Πειραιά, με σχεδιαζόμενη χρήση γραφείων, καταστημάτων εστίασης και υπόγειου χώρου στάθμευσης σε συνολική δομημένη επιφάνεια 34.623,74 τ.μ.
 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: