Θ. Πλεύρης: Ο Αλ. Τσίπρας εύχεται ένα νέο lockdown χωρίς να έχει καμία ουσιαστική πρόταση

Θ. Πλεύρης: Ο Αλ. Τσίπρας εύχεται ένα νέο lockdown χωρίς να έχει καμία ουσιαστική πρόταση

Απάντηση στον Αλ. Τσίπρα δίνει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης λέγοντας πως «Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται και πάλι ανεύθυνα και χρησιμοποιεί  την πανδημία ως ευκαιρία να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη.  Προβλέπει’ ως Κασσάνδρα την κατάρρευση του ΕΣΥ και εύχεται ένα νέο lockdown δίχως να κάνει καμία ουσιαστική πρόταση». 

«Για μια ακόμη φορά θα διαψευστεί. Το ΕΣΥ, όπως άντεξε, θα αντέξει και η οικονομία θα μείνει ανοιχτή», υποστηρίζει ο κ. Πλεύρης. 

Την αντίδραση του κ. Πλέυρη προκάλεσε χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό TRT, ο οποίος μίλησε για συνολική αποτυχία της κυβέρνησης, ενώ είπε ότι «αν συνεχίσει έτσι, αν δεν πάρει μέτρα ουσιαστικά το επόμενο διάστημα, αν συνεχίζει με επικοινωνιακό τρόπο να αντιμετωπίζει αυτή την κρίση, πολύ γρήγορα θα βρεθούμε και σε εκατόμβη νεκρών αλλά και σ’ ένα lock down το οποίο θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί». 

Παράλληλα ανέφερε ότι «….να μας μιλά για διγλωσσία ο πρωθυπουργός που έβαλε υπουργό Υγείας έναν πρώην αντιεμβολιαστή, και νυν αντιεμβολιαστή, μάλλον μεταμφιέζεται τώρα. Έναν άνθρωπο που έλεγε στο βήμα της Βουλής, μιλούσε εναντίον των εμβολίων παλαιότερα και πρόσφατα ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, λίγο πριν γίνει υπουργός, έλεγε ότι δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείθει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Κι έχει τον άλλο υπουργό, τον έτερο από το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό μαζί με τον κ. Βορίδη, η τρόικα του κ. Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, να μας λέει ότι όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί μη σώσει, δεν μπορεί να κατηγορεί την αντιπολίτευση για διγλωσσία». 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: