Θέλουν και τα ψηφιακά σου αρχεία το declutter τους | ΣΚΑΪ

Θέλουν και τα ψηφιακά σου αρχεία το declutter τους

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ήμασταν που ήμασταν, ήρθε και η επιδημία, χτυπήσαμε κόκκινο. Το κόκκινο για πολύ καιρό, κανείς μας δεν το αντέχει.Έτσι, προσπαθούμε τώρα, σιγά-σιγά, να κάνουμε βήματα εμπρός. Για να πάμε εμπρός, πρέπει να αφήσουμε το πίσω. Αλλιώς κάνουμε δυο βήματα εμπρός και ένα πίσω.

Μία declutter εβδομάδα στο σπίτι
Τις τσαγκαροδευτέρες τα κουράγια θα μπορούσαν να είναι αυξημένα, αφού ερχόμαστε από Σαββατοκύριακο. Αλλά τα κέφια συνήθως δεν ακολουθούν. Οπότε μπορείς να ξεκινήσεις το declutter σου με τα ντουλάπια του μπάνιου για αρχή, που είναι πιο μικρά. Πετάς ό,τι έχει λήξει, χαρίζεις ό,τι είναι εκεί και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις μέχρι να λήξει.

Την Τρίτη οδεύεις στην κουζίνα και κάνεις το ίδιο με τα εκεί ντουλάπια. Κάτι θα έχει χαλάσει. Ίσως κάποια σακουλάκια ή βαζάκια να είναι μισά- αλλά με το ίδιο προϊόν- οπότε θα τα ενώσεις σε ένα. Μπορεί να έχεις και αλεύρι και κονκασέ που δε θυμόσουν. Δεν παίρνεις άλλα από το σούπερ μάρκετ, καταναλώνεις πρώτα αυτά.

Η Τετάρτη θα είναι ημέρα έντυπου υλικού, να πάρει μια ανάσα και η μέση και ο αυχένας. Τακτοποιείς τα βιβλία, διαλέγεις ποια περιοδικά έχει νόημα να τα κρατάς και ποια μόνο σκονίζονται. Το ίδιο κάνεις και με όλη τη χαρτούρα που μαζεύεται σε διάφορες γωνιές του σπιτιού. Όταν τελειώσεις, κατεβάζεις την τσάντα με τα άχρηστα στον κάδο ανακύκλωσης, διπλό το καλό.

Ήρθε Πέμπτη και μπορείς τώρα να βγεις στο μπαλκόνι. Τρεις μέρες μέσα, μην ξεμείνεις κι από βιταμίνη D. Βγαίνεις, τακτοποιείς, ξεφορτώνεσαι ό,τι πιάνει άδικα χώρο. Το ίδιο και στη ντουλάπα του μπαλκονιού, στάνταρ έχει αντικείμενα ξεχασμένα.

Την Παρασκευή σκανάρεις τους χώρους. Κομοδίνα, ράφια κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρία, coffee table. Να αδειάσουν οι επιφάνειες, να αναπνεύσουν. Την Κυριακή θα πάρεις μια ανάσα, μια μέρα ανάπαυλας την κέρδισες με κόπο και ιδρώτα. Κράτα αυτό στο νου για να παίρνεις κουράγιο, γιατί το Σάββατο που είσαι πιο πολλές ώρες στο σπίτι, είναι η μέρα για τις ντουλάπες με τα ρούχα.

Όλο αυτό, παντού
Ας πούμε ότι αυτός είναι ένας μίνι οδηγός για ένα καλό declutter σπιτιού. Λιγότερα πράγματα συνεπάγονται περισσότερο χώρο. Και περισσότερος χώρος ίσον περισσότερος αέρας. Και περισσότερος αέρας σημαίνει ανάσες, ηρεμία, διαύγεια.

Όλα όσα χρειάζεσαι δηλαδή ώστε να μπορείς να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα και όλα όσα αυτή περιλαμβάνει. Ήρεμος να φύγεις για τη δουλειά σου, χωρίς περισπασμούς να ζήσεις τον έρωτά σου. Να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού χωρίς να απελπίζεσαι, με λιγότερες έγνοιες να ξαπλώνεις για…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: skai.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: