Θεοδωρόπουλος: «Να καθιερωθώ στη Νίκη και να παίξω Super League»

Θεοδωρόπουλος: «Να καθιερωθώ στη Νίκη και να παίξω Super League»

Ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος μίλησε για την κατάσταση στη Νίκη Βόλου.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, έκανε ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός των «κυανόλευκων» μίλησε για το κλίμα εντός της ομάδας, τον Στάικο Βεργέτη, τον κορονοϊό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεοδωρόπουλου:

Για το κλίμα στα ενδότερα της Νίκης Βόλου: «Το κλίμα, από την αρχή, ήταν πολύ καλό και συνεχίζει να είναι έτσι. Προσωπικά, νιώθω πολύ όμορφα, υπάρχει μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τον προπονητή μου, ενώ και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν πολύ. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες του ρόστερ ασχολούνται πολύ με τους νεαρότερους, μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας. Στη διοίκηση υπάρχουν άτομα δίπλα μας καθημερινά που μας στηρίζουν, αγαπούν την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα. Είναι καλές οι σχέσεις που έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους διοικούντες, όλα τα παιδιά γνωρίζουμε πως οι συνθήκες γι’ αυτούς είναι πολύ δύσκολες, με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο, σαν ομάδα. Τέλος, οφείλω να πω πως το τεχνικό τιμ, στο σύνολό του, είναι εκπληκτικό, απαρτίζεται από ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα και, μαζί του, κάνουμε εξαιρετική δουλειά».

Για το αν πιστεύει στον εαυτό του κι αν θεωρεί πως μπορεί να διεκδικήσει μία σταθερή θέση στη βασική εντεκάδα της ομάδας του στα επίσημα παιχνίδια: «Πιστεύω ότι, μετά τα 18 του έτη, ένας ποδοσφαιριστής παύει να θεωρείται νέος, “ταλέντο”. Με σκληρή δουλειά, θεωρώ ότι θα έχω το χρόνο συμμετοχής που μου αναλογεί και στα επίσημα παιχνίδια. Έχω πίστη στο πλάνο του προπονητή μου και της ομάδας, γενικότερα, κι έχω σαν στόχο να μείνω χρόνια στη Νίκη και να καθιερωθούμε, μαζί, στην Α’ Εθνική».

Για τον Στάικο Βεργέτη: «Είναι ένας επαγγελματίας που, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρότερους ποδοσφαιριστές και να προσπαθεί να τους εξελίξει. Θέλει να βγάζει από τέτοια παιδιά το 100% και το βλέπω και σε μένα. Με τη συνέπεια, το πάθος, τη θέληση και τους στόχους που θέτει, σε ωθεί να παλέψεις σκληρά στο γήπεδο. Αποτελεί προνόμιο για μένα η συνεργασία μου μαζί του».

Για το φαινόμενο της πανδημίας και την επιρροή του σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο: «Είναι μία δύσκολη κατάσταση για κάθε ομάδα, όποιος προγραμματισμός είχε γίνει αγωνιστικά, ουσιαστικά “χαλάει”. Από τα μέσα Αυγούστου, είμαστε στο γήπεδο και η αποχή που ήρθε,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: