Θετικός στον κορονοϊό παρουσιαστής του Star! Το μήνυμά του και η υπόσχεση: «Θα γυρίσω»!

Θετικός στον κορονοϊό παρουσιαστής του Star! Το μήνυμά του και η υπόσχεση: «Θα γυρίσω»!

Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και τον παρακολουθούμε να μας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας. Για τις επόμενες μέρες όμως θα χρειαστεί να είναι εκτός καθώς βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι, αντιμετωπίζοντας τον κορονοϊό. 
Ο λόγος για τον Σπύρο Λάμπρου, παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Star τα σαββατοκύριακα ο οποίος όμως αυτό το σαββατοκύριακο που διανύουμε, αναγκάστηκε να απέχει από τα καθήκοντά του καθώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ανεβάζοντας μια φωτογραφία του την ώρα που δένει τη γραβάτα του κουστουμιού του. Σε αυτό το μήνυμα, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Σαν τον κόμπο της γραβάτας που δεν συμπαθώ ήταν και ο κόμπος στο λαιμό όταν είδα θετικά τα τεστ για τον κορονοϊό.Το παρήγορο… έχω κάνει και τα δυο εμβόλια και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί. Τόσα χρόνια, όσες φορές τα είπαμε από τον τηλεοπτικό αέρα… πάντα σας έλεγα μέσα από την καρδιά μου την αλήθεια. Ό,τι θεωρούσα καλύτερο για εσάς και την χώρα μας. Πολλές φορές διαφωνούσαμε.Πολλές φορές μου θυμώσατε. Όμως αυτή είναι η σχέση μας. Είναι μοναδική και δεν αλλάζει. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα σας πω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλό για όλους μας. Κάντε το εμβόλιο!!! Είναι φοβερά ζόρικος ο Covid. Θα μου λείψετε τηλεοπτικά τις επόμενες δέκα μέρες. Αλλά θα γυρίσω!», έγραψε ο Σπύρος Λάμπρου στο Facebook.Διαβάστε επίσης:Συγκλονίζει ο Αϊβάζης: «Ένας άνθρωπος ήταν δίπλα μου, μιλάγαμε και μέσα σε 2 ώρες διασωληνώθηκε»Η εξομολόγηση του Σπύρου Λάμπρου: Η στιγμή που πιάστηκε αιχμάλωτος στο ΙράκStar News: Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: