Θοδωρής Αθερίδης: Ένας παππούς σκέτη γλύκα – Η φώτο με τον εγγονό του

Θοδωρής Αθερίδης: Ένας παππούς σκέτη γλύκα - Η φώτο με τον εγγονό του

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνει πολύ τον ρόλο του παππού!
Ίσως ο καλύτερος ρόλος στη ζωή του, μετά από αυτόν του πατέρα. Πάντα φειδωλός σε ό,τι είχε να κάνει με την προσωπική του ζωή, ο αγαπημένος μας ηθοποιός σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από το πώς περνά όταν βρίσκεται παρέα με τον Θοδωρή Junior.

Όταν έγινε παππούς είχε σχολιάσει σε μια ανάρτησή του:
“Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα 34 μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….
Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός. Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος»…”.
Παιχνίδια με τον παππού Θοδωρή
Χθες, η κόρη του και ο εγγονός του τον επισκέφθηκαν και κάπως έτσι προέκυψε η νέα φωτογραφία των δυο τους. Παππούς και εγγονός έπαιξαν ένα παιχνίδι δύναμης και αντοχής. Το γνωστό σε όλους μπραντεφέρ. Συνήθως νικάει ο δυνατότερος. Μαντέψτε ποιος κέρδισε…

“Τον έχω!!!! Ακόμα…. Αλλά γελάει…#granfather #mybaby” σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης και αμέσως τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών του φίλων έπεσαν βροχή.
Ο ρόλος του παππού στη ζωή του παιδιού
Η βοήθεια, η πείρα, οι συμβουλές του και η βοήθειά του στη ζωή του παιδιού είναι πολύτιμος θησαυρός. Γι’ αυτό και όπως αναφέρουν αρκετοί ειδικοί οι γονείς θα πρέπει να εκμεταλλεύονται τη γνώση του -τόσο του παππού όσο και της γιαγιάς- και την πείρα τους σε ό,τι έχει να κάνει με την ανατροφή του παιδιού. Οι παππούδες μαθαίνουν στους γονείς πώς να προσφέρουν αγάπη και σιγουριά στο μωρό τους.

Απολαυστικές φωτογραφίες παππού και εγγονού
Ο ηθοποιός ανήκει σε εκείνους τους παππούδες που απολαμβάνουν την ανταμοιβή της πατρότητας. Μεγάλωσε μια υπέροχη κόρη και εκείνη του έκανε δώρο έναν από τους πιο σπουδαίους ρόλους στη ζωή του. Αυτόν του παππού.
Ο Θοδωρής Αθερίδης όσο μπορεί και του του επιτρέπουν οι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: